De verhoogde luchtinlaat, of snorkel, is een uiterst nuttig accessoire in stoffige klimaten en tijdens doorwadingen. Aan de inlaatzijde is bij de snorkel voor de Range-Rover een luchthapper gemonteerd. Het bestaande lucht-filter blijft normaal  functioneren. Door de hoge opstelling wordt in stoffige omstandigheden veel minder vuil aangezogen en tevens wordt door de waterdichte uitvoering de doorwaaddiepte aanzienlijk verbeterd.
In ons programma met verhoogde luchtinlaten voeren wij uitsluitend de originele versie van Land-Rover. Deze snorkels worden vervaardigd door Mantec Services Ltd in Nuneaten, Engeland, waarvoor wij de Nederlandse importeur zijn. Elders op deze pagina kunt U doorklikken naar de site van Mantec.

Montage van de Mantec-snorkel is eenvoudig door de hobbyist uit te voeren, mede door de uitstekende, bijgeleverde inbouwhandleiding.

De wijze van aansluiten op het bestaande luchtinlaatsysteem is overigens wel afhankeleijk van het type motor in Uw Classic.

Mantec verhoogde luchtinlaat
Mantec verhoogde luchtinlaat


Onderdeelnummer: MS003
"De verhoogde luchtinlaat, of snorkel, is een uiterst nuttig accessoire in stoffige klimaten en tijdens doorwadingen. Aan de inla......
Lees verder
"


Prijs (Incl. BTW):
Dit Artikel is niet meer leverbaar!

Op zoek naar een alternatief product? E-Mail ons!
[email protected]