MENUVele van onze klanten hebben al jarenlang telefonisch contact met ons maar hebben natuurlijk geen idee hoe wij eruit zien. Nou vooruit dan, voor deze ene keer. Maar niet lachen !!
Han van Spronsen (1953)

Operationeel bedrijfsleider.

Verantwoordelijk voor de boekhouding. Han besteedt echter het grootste deel van zijn tijd aan de verkoop van onderdelen, zowel aan de balie als telefonisch. Hij is inmiddels vergroeid met Land-Rover en heeft een fabelachtig geheugen voor onderdeelnummers.

Werkt bij Vis’ Land-Rover Supplies sinds 1988.

   
Ruud Sabee (1950)

Afdeling verkoop en werkplaatsmedewerker

Ruud heeft ruim 25 jaar ervaring in verkoop auto-onderdelen. Is van huis uit automonteur en springt dan ook regelmatig bij in de werkplaats. Al vele jaren Land-Rover liefhebber, heeft zelf jarenlang in een Land-Rover gereden.

Werkt bij Vis’ Land-Rover Supplies sinds 2000.

   
Jorg Hollander (1973)

Afdeling verkoop, magazijnbeheerder. Jorg heeft sinds 1998 ervaring met de verkoop van Landrover onderdelen. Hij heeft vele jaren bij diverse Landrover-dealers gewerkt en weet heel veel, van met name de jongere modellen.

Werkt bij Vis’ Land-Rover Supplies sinds 2009.

   
Jeyaganthan Naguleswaran (1980)

Jeya is begonnen als monteur in een algemeen autobedrijf en is een veelzijdige monteur, maar hij werk al weer vele jaren bij Vis’ Land-Rover Supplies, en heeft ongeveer elke werkzaamheid die aan een Landrover of Rangerover zou kunnen voorkomen uitgevoerd. Jeya is dus een echte Landrover specialist in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om de vele vormen van mechanisch werk, het stellen van diagnoses, het opsporen van electronische problemen of het uitvoeren van laswerk, Jeya heeft er ervaring mee.

Werkt bij Vis’ Land-Rover Supplies sinds 2006.

   
Erwin Overbosch

Eigenaar van Vis’ Land-Rover Supplies B.V. Belast met de inkoop, springt waar mogelijk bij aan de balie en de werkplaatsplanning. Behandelt alle voorkomende garantiegevallen.

   

In memoriam


Job Vis Den Haag 23-10-1949 Scheveningen 16-10-2017