MENU
Het team van medewerkers maken dit bedrijf, dit zijn ze:

 

Naam: Ralph Bouwmeester
Functie: Medewerker Werkplaats
Bouwjaar: 1971
Datum in dienst:2018
Ralph is 32 jaar werkzaam in de auto-industrie. Waarvan 10 jaar als zelfstandig ondernemer in de diagnose en tuning van auto’s (supercharged en turbo’s)
Ralph loopt vooral warm voor een flinke uitdagende klus aan jongere LandRovers/RangeRovers.Specialisme: diagnose stellen, storing oplossen, laswerk en turbo’s.
Favoriete type Landrover : Range Rover Sport Supercharged

Naam: Sven Wolsheimer
Functie: Medewerker verkoop en magazijn
Bouwjaar 1989
In dienst sinds 2018Sven heeft 7 jaar werkplaatservaring bij een universeel autobedrijf.
Daar heeft hij de technische kennis opgedaan, die voor ons van belang is, om u te helpen aan het juiste onderdeel met de juiste technische informatie die nodig kan zijn voor de reparatie van uw LandRover/ RangeRover.
Verder doet hij ook de planning voor de werkplaats.Sven is onze netwerker, relatiebeheerder en spelverdeler , hij is onvermoeibaar optimistisch.
Favoriete type LandRover: De Discovery 3 & 4 / RangeRover Evoque

Naam: Jorg Hollander
Bouwjaar: 1973
In dienst sinds: 2009
Afdeling verkoop, magazijnbeheerder. Jorg heeft sinds 1998 ervaring met de verkoop van Landrover onderdelen. Hij heeft vele jaren bij diverse Landrover-dealers gewerkt, heeft veel kennis van met name de jongere modellen. Jorg blinkt uit in klantvriendelijkheid. En waar nodig komt hij heel direct uit de hoek.
Zijn favoriete LandRover : de Defender

Naam: Erwin Overbosch
Bouwjaar: 1968
Eigenaar sinds 1 september 2017
Erwin is meer dan 27 jaar werkzaam in de LandRover branche. Handelt alle garantiezaken, facturering en klachten van klanten af en draagt zorg voor bestellingen van onderdelen. Ook onderhoud hij contacten met leveranciers. Waar nodig springt hij bij.Erwin is een coachend leidinggevende, heeft een faciliterende rol naar zijn collega’s. Houdt zich bezig met het automatiseren van bedrijfsprocessen en is voortdurend op zoek naar de meest efficiënte oplossing.Voor het bedrijf én voor de klant. houdt zichzelf op de hoogte van de technische kant van LandRover. En ondersteund regelmatig bij een lastige diagnose en/of bestelling.Favoriete type auto: LandRover/RangeRover Erwin rijdt zelf in een RangeRover

Naam: Marc Kortekaas
Bouwjaar: 1976
Functie: Medewerker Werkplaats
Datum in dienst: 2018
Marc is 20 jaar werkzaam in de autotechniek, waarvan 14 jaar in de Landrover techniek (eerder in dienst van VisLandRovers geweest)
Marc doet alle voorkomende reparaties van Landrovers & RangeRovers.
Specialisme : Allround LandRover man: Diagnose, revisie restauratie, onderhoud, maakt niet uit wat.
Favoriete type Landrover : 109V8 & Defender

Naam: Jeya Náguléswaran
Bouwjaar: 1980
Functie: Medewerker Werkplaats
Datum in dienst: 2006
Jeya is een allround monteur en doet alle voorkomende werkzaamheden in de werkplaats. Van laswerk tot opsporen van elektrische problemen. Niet praten maar doorwerken is zijn belangrijkste motto.Specialisme: LandRover in de breedste zin van het merk
Favoriete type Landrover : Geen onderscheid ;klant is koning

Naam: Melvin van Delden
Bouwjaar:
Functie: Algemeen Medewerker magazijn
Datum in dienst: 2020
Melvin is een liefhebber van alles wat met logistiek en techniek te maken heeft en voelt zich (na een weekje) al goed thuis bij Vis Landrovers.Zijn doel is, om van achter de schermen te werken, op langere termijn ook op de voorgrond met klanten in contact te komen.


Vis Land Rover