Het team van medewerkers maken dit bedrijf, dit zijn ze:

Sven Wolsheimer

Medewerker verkoop en magazijn

Bouwjaar:1989
In dienst sinds:2018
Sven heeft 7 jaar werkplaatservaring bij een universeel autobedrijf. Daar heeft hij de technische kennis opgedaan, die voor ons van belang is, om u te helpen aan het juiste onderdeel met de juiste technische informatie die nodig kan zijn voor de reparatie van uw LandRover/ RangeRover. Verder doet hij ook de planning voor de werkplaats.Sven is onze netwerker, relatiebeheerder en spelverdeler , hij is onvermoeibaar optimistisch.
Favoriete type LandRover: De Discovery 3 & 4 / RangeRover Evoque

Jorg Hollander

Verkoop, Magazijnbeheerder

Bouwjaar: 1973
In dienst sinds: 2009
Afdeling verkoop, magazijnbeheerder. Jorg heeft sinds 1998 ervaring met de verkoop van Landrover onderdelen. Hij heeft vele jaren bij diverse Landrover-dealers gewerkt, heeft veel kennis van met name de jongere modellen. Jorg blinkt uit in klantvriendelijkheid. En waar nodig komt hij heel direct uit de hoek.

Zijn favoriete LandRover : de Defender

Erwin Overbosch

Eigenaar

Bouwjaar: 1968
Eigenaar sinds 1 september 2017
Erwin is sinds 1993 werkzaam in de LandRover branche. Handelt alle garantiezaken, facturering en klachten van klanten af en draagt zorg voor bestellingen van onderdelen. Ook onderhoud hij contacten met leveranciers. Waar nodig springt hij bij. Erwin is een coachend leidinggevende, heeft een faciliterende rol naar zijn collega’s. Houdt zich bezig met het automatiseren van bedrijfsprocessen en is voortdurend op zoek naar de meest efficiënte oplossing. Voor het bedrijf én voor de klant houdt zichzelf op de hoogte van de technische kant van LandRover. En ondersteund regelmatig bij een lastige diagnose en/of bestelling.
Favoriete type auto: LandRover/RangeRover Erwin rijdt zelf in een RangeRover

Melvin van Delden

Algemeen Medewerker magazijn

Bouwjaar: 1990
Functie: Algemeen Medewerker magazijn
Datum in dienst:17 augustus 2020
Melvin is een liefhebber van alles wat met logistiek en techniek te maken heeft en voelt zich al goed thuis bij Vis Landrovers.
Zijn doel is, om van achter de schermen te werken en op langere termijn ook op de voorgrond met klanten in contact te komen.

Neem contact op!