E-mailen naar Vis’ Land-Rover Supplies:
 

Vis’ Land-Rover Supplies beschikt over verschillende e-mailadressen voor verschillende functies.

Bestelling met betalingsverplichting ! Koper betaalt kosten retourzending ! Klachtenprocedure zie onze voorwaarden ! Bestellingen op afstand, telefonisch, per fax of per email, worden door ons afgehandeld overeenkomstig de Europese Richtlijn betreffende Consumentenrechten. Belangrijk daarbij is het recht van de consument om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden en de artikelen retour te sturen binnen een periode van 14 kalenderdagen na ontvangst van de goederen. Consument dient daartoe de koopovereenkomst te ontbinden of te herroepen. Een voorbeeldformulier kunt u hier aantreffen.Verder kan er bij elke zending op uw verzoek een modelformulier voor ontbinding / herroeping worden bijgevoegd.

Onderstaand kunt U langs de electronische weg goederen bestellen door het “bestelformulier” in te vullen en aan ons te verzenden. U kunt op deze wijze uitsluitend goederen bestellen die op deze site zijn afgebeeld, inclusief het bestelnummer en de prijs. Indien U bij ons bedrijf goederen bestelt, dan dient U te beseffen dat wij uitsluitend leveren overeenkomstig onze levering- betalings- en garantievoorwaarden zoals deze elders op de site zijn afgedrukt en door het plaatsen van de bestelling verklaart U zich akkoord met deze voorwaarden. Klik hier voor onze voorwaarden.

Voor het doen van prijsaanvragen voor al onze technische onderdelen en zaken die niet op deze site zijn vermeld, klikt U op de link “prijsaanvragen“.

U kunt achter de link “technische vragen” de kennis van onze monteurs op de proef stellen, maar uitsluitend met betrekking tot goederen die U bij ons hebt aangeschaft.

En verder zijn wij zeer geholpen met Uw mening ten aanzien van deze site. Klik voor Uw op- en aanmerkingen op de link “tips of aanmerkingen“.

Voor alle andere vragen kunt U ons het beste even bellen. Het beantwoorden van vragen gaat in de regel telefonisch aanzienlijk sneller dan schriftelijk (per e-mail of fax).

U kunt contact opnemen met ons door het onderstaande contactformulier te gebruiken!

Contactformulier

  Bij buitenlandse overboekingen altijd de IBANcode en BICcode gebruiken !!

  Naast contante betaling en pintransacties accepteren wij de volgende betaalwijzen:
  Aan de balie accepteren wij de volgende kaarten:

  Op afstand accepteren wij de volgende credit-cards:

  Bij credit-cards berekenen wij extra kosten.
  Op onze webwinkel kunt u betalen met: