MENUInhoudsopgave

Armsteun / Cubbybox Freelander 1
Regenhoes voor 3-drs Landrover Freelander
EGR blanking kit Td4
Electronische tuning Freelander benzine en diesel motoren
Waterafscheider
Fabbri Gringo Bici Fietsendrager op reservewiel
Verlichtingsbalk
Side steps
Dakdraagsystemen
Sports Bars en Cross Bars
Bagagerek
Dakboxen
Trekhaken
Walnoten interieurafwerking
Vloerbedekking-sets
Rubber mattensets
Hondenrek
Reservewiel covers
Optionele verlichting
Verhoogde luchtinlaat
Spatlappen
Wind-deflectoren

, Algemeen, Vis land rover
CB020 lederen uitvoering zwart
, Algemeen, Vis land rover
CB019 lederen uitvoering smokestone
Armsteun / Cubbybox Freelander 1
Armsteun met extra opbergruimte voor Uw Freelander 1 met deze gestyleerde cubbybox.

Geschikt voor Freelanders van modeljaar 2001 (1A in het chassisnummer) t/m 2006

> Innovatief ontwerp
> Sterke ABS uitvoering met lederen of eco-lederen bekleding
> Redelijke opberg capaciteit
> Eenvoudige montage in slechts 5 minuten
> Verstelbare bovenkant

, Algemeen, Vis land rover
Armsteun / Cubbybox Freelander 1 Zwarte lederen uitvoering

Onderdeelnummer: CB018
Prijs (Incl. BTW): €142,43Armsteun / Cubbybox Freelander 1 Smokestone lederen uitvoering

Onderdeelnummer: CB019
Prijs (Incl. BTW): €144,99Armsteun / Cubbybox Freelander 1 Zwarte eco-lederen uitvoering (kunstleer)

Onderdeelnummer: CB020
Prijs (Incl. BTW): €119,96, Algemeen, Vis land rover
Klik op de foto voor details

Regenhoes voor 3-drs Landrover Freelander

Bijzonder handig indien U met mooi weer open rijdt, met de hardback gedemonteerd en door een plotselinge regenbui wordt overvallen. In no-time hebt U de achterzijde weer waterdicht.

Omschrijving Bestelnr. Prijs ex btw
Regenhoes voor 3-drs Landrover Freelander RH001 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
EGR blanking kit Td4
De EGR (Exhaust Gas Recirculation) bij de BMW Td4 motor gaat na verloop van tijd problemen veroorzaken, waardoor de motor erg kan gaan roken, het brandstof verbruik gaat stijgen en de prestaties minder worden. U kunt natuurlijk het hele systeen vervangen, maar het is veel eenvoudiger en goedkoper om de EGR-klep in z’n geheel te laten vervallen. Hiervoor hebben wij een set in ons programma opgenomen, die het uitschakelen van de EGR-klep wel erg gemakkelijk maakt. Het kan het brandstofverbruik en de prestaties alleen maar ten goede komen.
EGR blanking kit Td4

Onderdeelnummer: EGRKIT004
Prijs (Incl. BTW): €59,90, Algemeen, Vis land rover Electronische tuning Freelander benzine en diesel motoren
De Electronic Power Boost (EPB™) is speciaal voor de Landrover Freelander motoren ontwikkeld om de reserve waarover de motor nog beschikt te kunnen benutten.

Ook na het monteren van EPB™ is nog niet het maximum uit de motor gehaald. Dit is met opzet  gedaan om schade aan de motorcomponenten te voorkomen.

, Algemeen, Vis land rover
De EPB™ Powerbox

De intercooler die standaard op de Freelander diesel motoren is gebouwd, is ruim bemeten, zodat er absoluut geen sprake is van te hete inlaatlucht of te weinig lucht om te komen tot een goede verbranding. De praktijk heeft uitgewezen dat het monteren van een grotereintercooler, zoals elders op de markt aangeboden, door het armere mengsel eerder een negatief dan een positief gevolg heeft. Vermogenswinst moet in eerste instantie dan ook niet gezocht worden in meer, of koudere lucht, maar in het naar de ideale omstandigheden aanpassen van het injectiesysteem.

Met de standaard componenten kan met behulp van EPB™ al een aanzienlijke vermogenswinst en toename van het koppel worden bereikt door het injectiesysteem te beinvloeden. EPB™ is geen chiptuning. Aan de boordcomputer wordt niets veranderd. EPB™ manipuleert de gegevens die de sensoren naar de boordcomputer versturen en beinvloedt op die wijze het motormanagement. Het gehele injectie-systeem, de turbo (diesel motoren) en de boordcomputer blijven ongewijzigd in tact. Er wordt alleen op een effectievere wijze gebruik van gemaakt.

EPB™ reageert middels de druksensoren in het inlaatspruitstuk, manipuleert die gegevens en de standaard componenten van de Land-Rover reageren daarop. Indien bij bepaalde toerentallen de druk in het spruitstuk geen ingreep vereist, dan zal er niets gebeuren. Staat de druk meer injectie toe, dan zal het gevolg een aanzienlijke vermogenswinst en in het bijzonder een enorme toename van het koppel zijn.

Theoretisch zal de motor, bij gelijkblijvende rijstijl efficienter en dus zuiniger moeten gaan lopen. In de praktijk zal daar niet veel van terecht komen, aangezien de berijder het extra vermogen en koppel zal gaan benutten, waardoor het verbruik ongeveer gelijk zal blijven aan het huidige verbruik, maar dan met hogere prestaties.

Vermogenswinst / koppelwinst
Toepassing Standaard specificaties Specificaties met EPB™
Powerbox L-series 2.0 SDi

Onderdeelnummer: EPB1525
Prijs (Incl. BTW): €756,25Powerbox BMW 2.0 Td4

Onderdeelnummer: EPB1526
Prijs (Incl. BTW): €913,55Powerbox K-series 1.8 benz

Onderdeelnummer: EPB1527
Prijs (Incl. BTW): €635,25Gratis montage door ervaren monteur in ca. 1 uur.

, Algemeen, Vis land rover , Algemeen, Vis land rover , Algemeen, Vis land rover , Algemeen, Vis land rover , Algemeen, Vis land rover , Algemeen, Vis land rover , Algemeen, Vis land rover , Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover

Waterafscheider

, Algemeen, Vis land rover

De huidige dieseltechniek met commonrail- en pompinjectie-systemen met enorm hoge inspuitdrukken, is uiterst gevoelig voor water in de brandstof. Des te onbegrijpelijker is het dat Landrover de auto’s op dit moment niet uitrust met een fatsoenlijke waterafscheider.

De Nederlandse brandstof is in het algemeen van zeer goede kwaliteit, maar indien U de Freelander ook gebruikt in verre landen, in Afrika, of dichter bij huis, in Oost-Europa, dan bestaat er een grote kans op zeer ernstige en kostbare schade aan het injectiesysteem.

Speciaal voor deze gevallen hebben wij een waterafscheider in ons programma opgenomen, die het water afscheidt met behulp van een glazen reservoir, maar ook nog een extra brandstoffilter heeft. Geen overbodige luxe, want in landen waar water in de brandstof zit, bevat die brandstof vaak ook vervuiling. Absolute noodzaak dus, deze waterafscheider. Ook in Nederland nuttig.

waterafscheider/filter R5836B100

Onderdeelnummer: WA001
Prijs (Incl. BTW): €119,19Los reservefilter

Onderdeelnummer: WA002
Prijs (Incl. BTW): €10,29, Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover
BC003
Fabbri Gringo Bici Fietsendrager op reservewiel

Fietsendrager die gemonteerd kan worden op elke terreinwagen met een reservewiel op de achterdeur. Zeer goede kwaliteit, vervaardigd van roestvast staal en geanodiseerd aluminium. Voorzien van diefstalbeveiliging. Wordt gemonteerd zonder gereedschap. De drager rust op het reservewiel en wordt met twee staalkabels achter het wiel vastgemaakt. Een zeer solide constructie. Kan met behulp van een afzonderlijk aan te schaffen accessoireset worden omgebouwd tot ski-drager. Als u BC003 en BC005 aanschaft dan heeft u dus zowel een fietsendrager als een skidrager.

Indien door de drager of de fietsen de verlichting of de nummerplaat geheel of gedeeltelijk worden afgedekt, dan zou U ook onderstaande verlichtingsbalk moeten toepassen.

Fabbri fietsendrager

Onderdeelnummer: BC003
Prijs (Incl. BTW): €277,09Ombouwset van fietsendrager naar skidrager

Onderdeelnummer: BC005
Prijs (Incl. BTW): €313,39, Algemeen, Vis land rover
BC004
Fabbri Gringo Ski- & boarddrager op reservewiel

Ski- en boarddrager van het topmerk Fabbri, die gemonteerd kan worden op elke terreinwagen met een reservewiel op de achterdeur. Zeer goede kwaliteit, vervaardigd van roestvast staal en geanodiseerd aluminium. Voorzien van diefstalbeveiliging. Wordt gemonteerd zonder gereedschap. De drager rust op het reservewiel en wordt met twee staalkabels achter het wiel vastgemaakt. Een zeer solide constructie.

Fabbri ski en boarddrager

Onderdeelnummer: BC004
Prijs (Incl. BTW): €446,49, Algemeen, Vis land rover
TH048 80 cm
, Algemeen, Vis land rover
TH049 140 cm
Verlichtingsbalk

Met een fietsendrager achterop de Freelander is de nummerplaat niet meer leesbaar en zijn de achterlichten vaak afgedekt door de fietsen.

Om dit probleem op te lossen hebben wij verlichtingsbalken in ons leveringsprogramma die U eenvoudig aansluit met een 7-polige stekker op de contactdoos van de trekhaak. De lichtbalk wordt geleverd in twee breedten, 80 cm of 140 cm. De 140 cm lichtbalk beschikt ook over een mistachterlicht. De (extra) witte nummerplaat voor op deze lichtbalk kunt u eenvoudig laten maken bij uw lokale automaterialenzaak.

lichtbalk 140 cm

Onderdeelnummer: TH049
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


Uitvoering Bestelnr. Prijs excl. btw
lichtbalk 80 cm TH048 € niet meer leverbaar wegens ontbreken verplicht mistachterlicht
, Algemeen, Vis land rover
Side steps
, Algemeen, Vis land rover
A-style side steps

Bijzonder fraaie Side Step. Geheel vervaardigd van roestvaststaal, inclusief de optrede. Het geheel is gepolijst tot “spiegelkwaliteit”. Wordt gemonteerd op de bodemplaat in bestaande gaten met roestvrijstalen en verzinkte montagemiddelen. Past zeer goed bij de body-style van de Freelander.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
SS2020 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
B-style side steps

Unieke Side Steps vervaardigd van geëxtrudeerd aluminium. De bovenzijde heeft een ribbelmotief. De uiteinden zijn afgewerkt met kunststof eindkappen.

Matte uitvoering.

Eenvoudige montage.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
SS2021 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
C-style side steps

Geheel gelijk aan de SS2021, echter in plaats van de matte uitvoering is de SS2022 geheel tot hoogglans gepolijst.

Eenvoudige montage.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
SS2022 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
D-style side steps

Fraai gestyleerde step vervaardigd van staal en afgewerkt in hoge kwaliteit plastic finish. Anti-slip toplaag. Eenvoudige montage. De welving past zeer goed bij de vormgeving van de Freelander. Er zit 6 maanden garantie op de poedercoating van de steps, beschadigingen van buitenaf uiteraard uitgesloten.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
SS2023 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
E-style side steps

Van dezelfde fabrikant als de A-style side step, maar iets minder fraai van uitvoering. Toch een uiterst nuttige toevoeging aan de Freelander. Montage in bestaande gaten in het onderstel. Er zit 6 maanden garantie op de poedercoating van de steps, beschadigingen van buitenaf uiteraard uitgesloten.

E-style side-steps Freelander met rubber top

Onderdeelnummer: SS2024
Prijs (Incl. BTW): €277,09, Algemeen, Vis land rover
F-style side bars

Stevige en fraaie side bar vervaardigd van dikwandig gepolijst roestvrijstalen buismateriaal. Uiteinden afgewerkt met plastic doppen. Biedt redelijke bescherming van de carrosserie in het terrein.

Eenvoudige montage.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
SS2026 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover
G-style side bars

, Algemeen, Vis land rover

origineel Landrover

Originele set van Land-Rover. Stevige en fraaie side bars, naar keuze leverbaar in zwarte, geplastificeerde uitvoering of vervaardigd van dikwandig gepolijst roestvaststalen buismateriaal. De uiteinden zijn voor en achter fraai naar onder weggebogen. Bieden redelijke bescherming van de carrosserie in het terrein. Eenvoudige montage. Er zit 6 maanden garantie op de poedercoating van de steps, beschadigingen van buitenaf uiteraard uitgesloten.
Uitvoering Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
G-style side-steps Freelander zwart SS2027 € niet meer leverbaar
G-style side-steps Freelander RVS SS2028 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
H-style side steps

De laatste ontwikkeling op het gebied van side-steps voor de Freelander.

Stevige stalen buisconstructie met “geborstelde”, enigszins mat aluminium optrede. Eenvoudige montage. De welving past zeer goed bij de vormgeving van de Freelander. Er zit 6 maanden garantie op de poedercoating van de steps, beschadigingen van buitenaf uiteraard uitgesloten.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
SS2029 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
Op de foto getoond in combinatie met carrosseriebescherming SM2007
I-style side steps zwart

, Algemeen, Vis land rover

origineel Landrover

Deze set side-steps voor de Freelander is origineel van Landrover.

Fraai gestyleerd en van hoge kwaliteit. Met anti-slip profiel op de optrede. De welving past zeer goed bij de vormgeving van de Freelander. Er zit 6 maanden garantie op de poedercoating van de steps, beschadigingen van buitenaf uiteraard uitgesloten.

Side Steps Freelander 1

Onderdeelnummer: SS2030
Prijs (Incl. BTW):
Dit Artikel is niet meer leverbaar!


, Algemeen, Vis land rover
I-style side steps RVS

, Algemeen, Vis land rover

origineel Landrover

Ook deze set side-steps voor de Freelander is origineel van Landrover.

Het model is geheel gelijk aan de SS2030, maar de buis is vervaardigd van hooggepolijst RVS. De optrede is evenals bij de SS2030 zwart afgewerkt. Wellicht de fraaiste side step voor de Freelander.

Bestelnr. Prijs excl. btw, maar inclusief gratis montage
SS2031 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
Dakdraagsystemen
, Algemeen, Vis land rover
Bij aanschaf van een imperiaal of een set dakdragers geven wij 2 spanbanden cadeau. Voor specificaties van de spanbanden klik hier.
, Algemeen, Vis land rover Patriot aluminium roofrack

Patriot roof racks for Landrover Freelander

De Patriot aluminium imperiaal is zonder enige twijfel de mooiste imperiaal die wij op de markt zijn tegen gekomen.
, Algemeen, Vis land rover , Algemeen, Vis land rover
Nederlands
Deutsch

De meeste aluminium imperiaals komen uit Zuid Afrika. Daar is niets mis mee, maar er kleeft toch een aantal nadelen aan. De aanvoerroute is heel lang en zitten wij even zonder, dan kan dat lang duren. Bovendien is het vrijwel onmogelijk om maatwerk te bestellen, om daarmee te kunnen voldoen aan uw speciale wensen.

De Patriot wordt in Engeland gefabriceerd, wij komen om de twee weken bij de fabriek, maatwerk is zeer goed mogelijk en de wachttijd daarop blijft binnen de perken.

De Patriot is mooier gemaakt dan alle andere imperiaals die wij kennen en is bovendien volledig uitneembaar.

, Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover
Hogarth Engineering Ltd, de fabrikant van de Patriot Roof Racks is van huis uit een machine werkplaats waar volgens de modernste CNC-technieken draaiwerk en freeswerk wordt uitgevoerd. De Patriot imperiaal is geheel “in-huis” ontwikkeld en wordt nog steeds doorontwikkeld. Er is inmiddels een oplossing voor bijna alle imperiaal behoeften.
De voordelen van een Patriot imperiaal:
, Algemeen, Vis land rover – De imperiaal is volledig uitneembaar. Indien U de imperiaal niet gebruikt, dan hoeft U voor de opslag geen garagebox te huren, U kunt ‘m bij wijze van spreken in de gangkast kwijt. Bovendien kan bij elke imperiaal de achterrail eenvoudig worden verwijderd, bijvoorbeeld voor het vervoeren van lange ladders of een daktent. Ook de zijrails kunnen worden afgenomen.

– De Patriot is leverbaar in ontelbare variaties. Bovendien is het mogelijk om aan uw specifieke wensen te voldoen.

, Algemeen, Vis land rover

– Fabrikage in Engeland betekent, ook voor afwijkende modellen, dat er een korte levertijd zal zijn.

– Het lichtgewicht aluminium is van Hi Grade Aircraft Quality, een buitengewoon sterk en corrosiebestendig materiaal.

– De Patriot imperialen zijn in de praktijk uitvoerig getest onder de zwaarste omstandigheden, met belastingen die uitgaan ver boven de normale bedrijfsomstandigheden, o.a. in Afrika, IJsland, enz.

Patriot Roofrack, de mooiste imperiaal thans verkrijgbaar !

De Patriot is leverbaar in vele uitvoeringen. Met of zonder zijrail. De achterrail en de zijrails van de imperiaal zijn eenvoudig te verwijderen voor het vervoeren van bijvoorbeeld lange ladders of een uitklapbare daktent.

Freelander imperiaals worden zelden verkocht. De meeste Freelander bezitters geven de voorkeur aan de dakrails met of zonder de crossbars, zoals deze hieronder worden getoond. Om die reden houden wij deze prachtige Patriot imperiaals niet op voorraad.

De korte aanvoerlijn vanuit Engeland maakt het echter mogelijk om elke gewenste imperiaal op korte termijn te leveren.

, Algemeen, Vis land rover

Patriot lengte 2 mtr. met zowel full rail als 3/4 rail blank aluminium

Onderdeelnummer: RR1410
Prijs (Incl. BTW): €1.267,48Patriot lengte 2 mtr. met zowel full rail als 3/4 rail zwarte uitvoering

Onderdeelnummer: RR1411
Prijs (Incl. BTW): €1.473,18 

Hi-Lift-Jack Montageset blank aluminium

Onderdeelnummer: HLM001
Prijs (Incl. BTW): €154,28Hi-Lift-Jack Montageset zwart

Onderdeelnummer: HLM002
Prijs (Incl. BTW): €160,33Lamp Montagesteun Small blank aluminium 50×50 mm

Onderdeelnummer: LBR001
Prijs (Incl. BTW): €9,98Lamp Montagesteun Small zwart 50×50 mm

Onderdeelnummer: LBR002
Prijs (Incl. BTW): €16,03Lamp Montagesteun Medium blank aluminium 50×75 mm

Onderdeelnummer: LBR003
Prijs (Incl. BTW): €12,40Lamp Montagesteun Medium zwart 50×75 mm

Onderdeelnummer: LBR004
Prijs (Incl. BTW): €18,45Lamp Montagesteun Large blank aluminium 50×100 mm

Onderdeelnummer: LBR005
Prijs (Incl. BTW): €15,43Lamp Montagesteun Large zwart 50×100 mm

Onderdeelnummer: LBR006
Prijs (Incl. BTW): €21,48Lamp Montagesteun Extra Large blank aluminium 50×125 mm

Onderdeelnummer: LBR007
Prijs (Incl. BTW): €17,85Lamp Montagesteun Extra Large zwart 50×125 mm

Onderdeelnummer: LBR008
Prijs (Incl. BTW): €23,90Beladingsrol achterzijde volle breedte

Onderdeelnummer: LR-F
Prijs (Incl. BTW): €190,88Beladingsrol achterzijde halve breedte

Onderdeelnummer: LR-S
Prijs (Incl. BTW): €160,33Sports Bars en Cross Bars

, Algemeen, Vis land rover

origineel Landrover

, Algemeen, Vis land rover

Het hier afgebeelde dakrail-systeem wordt geleverd in drie versies. Uitsluitend de dakrails voor de Freelander waar nog niets op zit, de dakrails inclusief de afsluitbare cross-bars, of uitsluitend de cross-bars voor een Freelander waar de dakrails al op zitten. Zweedse top-kwaliteit. Te gebruiken in combinatie met vele accesoires, zoals skidragers, fietsendrager, dakbox, of zoals op de afbeelding, een bagagerek.

Eenvoudige montage. UItsluitend geschikt voor de 5-drs.

crossbars (set)

Onderdeelnummer: RR1097
Prijs (Incl. BTW): €188,16Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
dakrails (set) RR1068 € uit productie, niet meer leverbaar
dakrails incl. cross-bars RR1026 € uit productie, niet meer leverbaar
Full Length Sports Bars en Cross Bars
, Algemeen, Vis land rover, Algemeen, Vis land rover
In tegenstelling tot de hierboven getoonde sportsbars van Landrover, bestrijken deze Franse dakrails de gehele daklengte. Worden eveneens geleverd zonder de cross-bars, maar de cross-bars zijn los bij te bestellen.
, Algemeen, Vis land rover

Elegante verschijning, en toch uiterst sterk door de geëxtrudeerde aluminium uitvoering.

Op de cross-bars zijn natuurlijk weer alle denkbare accessoires en carriers te monteren.

, Algemeen, Vis land rover

Eenvoudige montage. Uitsluitend geschikt voor de 5-drs.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Dakrails (Sports-bars) RR1088 € uit productie, niet meer leverbaar
Cross-bars (dwarsliggers) RR1089 € uit productie, niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
Dakdragers

Thule dakdragers voor Freelanders zonder de standaard dakrail en die worden gemonteerd op de bestaande voorziening in het dak. Zweedse top-kwaliteit. Te gebruiken in combinatie met skidragers, fietsendrager, dakbox, of zoals op de afbeelding, een bagagerek.

Eenvoudige montage. UItsluitend geschikt voor de 5-drs.

Thule Dakdragers Freelander 1

Onderdeelnummer: RR1022
Prijs (Incl. BTW): €223,85, Algemeen, Vis land rover
Dakdraagsysteem RR1048
Dakdragers
Voor over de softtop of hardtop van de 3-drs Freelander. Worden geleverd inclusief de hier afgebeelde crossbars en zijn te combineren met de diverse bagagerekken, fietsendragers en dakkoffers. Past niet op een Nederlands “grijs kentekendak”.
Bestelnr. Prijs excl. btw per set
RR1048 € uit productie, niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
Hier afgebeeld met de crossbars
, Algemeen, Vis land rover
Ski-drager
Ski-safe skidragers voor 4 paar ski’s. Zeer eenvoudige montage op alle dakdragers zolang deze maar niet breder zijn dan 45 mm. Ter voorkoming van diefstal van de ski’s zijn de dragers afzonderlijk afsluitbaar met een sleutel.

Degelijke kwaliteit en TÜV-gekeurd.

SkiSafe skidragers, maximale stangbreedte 45 mm

Onderdeelnummer: RR1025
Prijs (Incl. BTW): €33,28, Algemeen, Vis land rover
Ski-drager , Algemeen, Vis land rover
Thule skidragers voor 4 paar ski’s of 2 snowboards. De beste kwaliteit op de markt. Zeer eenvoudige montage op de bekende dakdragers van rechthoekige buis, alsmede op bredere dakdragers waar aan de bovenzijde een montagegleuf in zit. Ter voorkoming van diefstal van de ski’s zijn de dragers afzonderlijk afsluitbaar met een sleutel.

Degelijke kwaliteit en TÜV-gekeurd.

Thule skidragers

Onderdeelnummer: RR1016
Prijs (Incl. BTW): €120,40, Algemeen, Vis land rover
Bagagerek

 

Bagagerek voor montage op dakdragers. Eenvoudig te monteren op de standaard dakvoorziening van de Freelander in combinatie met de RR1022, of op de dakrail-systemen RR1026 en RR 1048. Licht en stevig en indien niet in gebruik, weer snel en eenvoudig te verwijderen. Leverbaar in 2 maten.

Bestelnr. Bestelnr. Prijs excl. btw
Bagagerek 100 x 100 cm RR1063 € niet meer leverbaar
Bagagerek 130 x 100 cm RR1064 € niet meer leverbaar
Vraag informatie over andere Thule accessoires !

Fietsendrager

, Algemeen, Vis land rover
Fietsendragers voor montage op de dakdragers. Deze zijn geschikt voor één fiets. Op de Freelander zijn maximaal vier fietsen mee te nemen, dus maximaal vier fietsendragers op de dakdragers.

Voor racefietsen zijn speciale uitvoeringen waarbij de voorvork in de drager wordt vastgezet en een afzonderlijke houder voor het voorwiel leverbaar is.

stalen uitvoering

Onderdeelnummer: RR1024
Prijs (Incl. BTW): €62,32aluminium uitvoering

Onderdeelnummer: RR1043
Prijs (Incl. BTW): €110,72drager voor racefiets

Onderdeelnummer: RR1069
Prijs (Incl. BTW): €110,72drager voor racefiets met schijfremmen

Onderdeelnummer: RR1070
Prijs (Incl. BTW): €131,29houder voor los voorwiel

Onderdeelnummer: RR1100
Prijs (Incl. BTW): €54,21, Algemeen, Vis land rover
Dakboxen
, Algemeen, Vis land rover

Dakkoffers van Karrite zijn van uitstekende kwaliteit en de prijs is zeer schappelijk. De dakboxen zijn eenvoudig te monteren op de bovenstaande dakdraagsystemen. Vervaardigd van het slagvaste en oersterke ABS en met UV-bestendige afwerking gaan deze boxen jaren mee en U zal ‘m ook zeker nog op Uw volgende auto gebruiken.

De Karrite is leverbaar in 8 verschillende afmetingen. Van een kleine koffer voor de vakantiebagage, tot en met een koffer voor de complete ski-uitrusting van de hele familie. Daar is er ongetwijfeld één bij die aan Uw eisen voldoet.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

, Algemeen, Vis land rover
Karrite Odyssey 2000

Inhoud 300 ltr., afmetingen 130x85x39 cm

Karrite Odyssey 2000

Onderdeelnummer: RR1101
Prijs (Incl. BTW): €187,55, Algemeen, Vis land rover
Karrite Odyssey 2001

Inhoud 370 ltr., afmetingen 150x90x40 cm

Karrite Odyssey 2001

Onderdeelnummer: RR1102
Prijs (Incl. BTW): €217,80, Algemeen, Vis land rover
Karrite Odyssey 2002

Inhoud 360 ltr., afmetingen 190x65x41 cm

Bestelnr. Prijs excl. btw
RR1103 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
Karrite Odyssey 2003

Inhoud 480 ltr., afmetingen 165x95x41 cm

Karrite Odyssey 2003

Onderdeelnummer: RR1104
Prijs (Incl. BTW): €308,55, Algemeen, Vis land rover
Karrite Odyssey 2005

Inhoud 580 ltr., afmetingen 195x98x43 cm

Karrite Odyssey 2005

Onderdeelnummer: RR1105
Prijs (Incl. BTW): €477,95, Algemeen, Vis land rover
Karrite PB4

Inhoud 480 ltr., afmetingen 165x95x41 cm

Karrite PB4

Onderdeelnummer: RR1106
Prijs (Incl. BTW): €217,80, Algemeen, Vis land rover
Karrite Contour 300

Inhoud 300 ltr., afmetingen 224x54x34 cm

Bestelnr. Prijs excl. btw
RR1107 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
Karrite Contour 450

Inhoud 450 ltr., afmetingen 232,5x54x34 cm

Karrite Contour 450

Onderdeelnummer: RR1108
Prijs (Incl. BTW): €260,15, Algemeen, Vis land rover
Trekhaken
, Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover
Vaste zwanenhals trekhaak

Het gepatenteerde “steek- en klik mechanisme”, de zgn Brinkmatic-2, zorgt er voor dat de zwanenhals afneembaar is. Na het afnemen van de zwanenhals is behalve een zwart afdekkapje vrijwel niets meer zichtbaar van de eigenlijke constructie. Indien de zwanenhals is gemonteerd, dan is deze eenvoudig tegen diefstal te beveiligen met het bijgeleverde insteekslotje, dat wordt geleverd inclusief een reservesleutel.

Met EU-keurmerk voor 2.000 kg, de D-waarde is 10 kN.

Vaste zwanenhals trekhaak

Onderdeelnummer: TH041
Prijs (Incl. BTW): €370,26, Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover
De afgebeelde electriciteit is niet bij de prijs inbegrepen.
Vaste trekhaak met verwisselbare kogel

Eenvoudiger model dan de hierboven getoonde TH041, doet z’n werk overigens even goed !

Deze trekhaak heeft een vast gemonteerde kogel in plaats van de afneembare zwanenhals-constructie. Het voordeel is dat de kogel eventueel kan worden vervangen door de hieronder afgebeelde pen/kogel-combinatie. Bovendien prijstechnisch een stuk aantrekkelijker.

De trekhaak heeft een EU-keurmerk voor 2.000 kg, de D-waarde is 10 kN.

Vaste trekhaak met verwisselbare kogel

Onderdeelnummer: TH042
Prijs (Incl. BTW): €240,79, Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover
Kogel/pen-combinatie

De kogel en de pen zijn beide voorzien van een Europees keurmerk voor 3.500 kg, aanzienlijk meer dan Uw Freelander mag trekken.

De D-waarde bedraagt 17,6 KN.

Vangmuil t.b.v. sleepinrichting

Onderdeelnummer: TH019
Prijs (Incl. BTW): €76,94losse pen voor TH019

Onderdeelnummer: TH026
Prijs (Incl. BTW): €29,94, Algemeen, Vis land rover
M16 montageset
De afzonderlijk bij te bestellen boutenset bestaat uit:
– 2x stalen bouten M16x60
– 4x moer M16
– 4x volgring M16
Montageset M16

Onderdeelnummer: TH108
Prijs (Incl. BTW): €20,45, Algemeen, Vis land rover
Losse trekkogel
Voor de A.P.K.-keuring mag de 50mm kogel maximaal 1 mm zijn afgesleten. De losse kogel TH021 kan eenvoudig worden gemonteerd in plaats van een versleten kogel op de TH 042 of TH043. Met twee-bouts-bevestiging en geschikt voor een aanhangwagengewicht van 3.5 ton. Dat is het meer dan de 2.000 kg die Uw Freelander mag trekken.
kogel 50 mm 3500 kg

Onderdeelnummer: TH021
Prijs (Incl. BTW): €21,78, Algemeen, Vis land rover
M16 montageset
De afzonderlijk bij te bestellen boutenset bestaat uit:
– 2x stalen bouten M16x60
– 4x moer M16
– 4x volgring M16
Montageset M16

Onderdeelnummer: TH108
Prijs (Incl. BTW): €20,45Electrische aansluitingen
Met de gewijzigde wetgeving ten aanzien van het voeren van mistachterlichten op aanhangwagens zal het in de meeste gevallen noodzakelijk zijn om de bestaande electrische aansluiting van de trekhaak en van de aanhangwagen aan te passen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, die onderstaand zijn vermeld. Het is zaak om de bedrading altijd aan te sluiten overeenkomstig het bijgesloten bedradingsschema, zodat u trekauto en aanhangwagen universeel kunt uitwisselen.

Het is er allemaal niet eenvoudiger op geworden, maar indien u kiest voor contactdoos TH061 op de trekauto, stekker TH062 op uw vaste aanhanger en adaptor TH065, dan kunt u alle aanhangers trekken, ongeacht het systeem waarmee deze zijn uitgerust, mits ze zijn aangesloten volgens de gestandariseerde aansluitschema’s.

, Algemeen, Vis land rover
Universele 7-polige stekkerdoos
Dit is de vertrouwde 7-polige stekkerdoos zoals wij deze al jaren kennen. U kunt deze stekkerdoos aan de nieuwe wetgeving aanpassen door de centrale permanente stroomaansluiting in gebruik te nemen als aansluitpunt voor de mistachterlichten. U dient dan uiteraard ook de overeenkomstige pool van de stekker dezelfde functie te geven. U verliest dan wel de uitwisselbaarheid met systemen die zijn uitgerust met het huidige 13-polige systeem. De stekkerdoos wordt geleverd inclusief bedrading, bedradingsclips, bevestigingsboutjes, enz.
7-polige contactdoos zonder bedrading (niet geschikt voor canbus-systeem)

Onderdeelnummer: TH013
Prijs (Incl. BTW): €7,877-polige contactdoos met bedrading, montagemateriaal en inbouwhandleiding (niet geschikt voor canbus-systeem)

Onderdeelnummer: TH010
Prijs (Incl. BTW): €21,72, Algemeen, Vis land rover
Universele 7-polige stekker
7-polige stekker, behorende bij bovenstaande stekkerdoos TH010.
7-polige stekker

Onderdeelnummer: TH011
Prijs (Incl. BTW): €7,87, Algemeen, Vis land rover
Universele 13-polige stekkerdoos
Dit is het moderne systeem waarbij o.a. al rekening is gehouden met het aansluiten van mistachterlichten. Wij houden uitsluitend de luxe uitvoering op voorraad, waarbij door middel van een micro-schakeling bij het aankoppelen van de aanhanger, automatisch het mistachterlicht van de trekauto wordt uitgeschakeld, om verblinding door reflextie in de spiegels te voorkomen. Wordt geleverd inclusief het bedradingsschema.
Universele 13-polige stekkerdoos

Onderdeelnummer: TH061
Prijs (Incl. BTW): €27,23Universele 13-polige stekkerdoos

Onderdeelnummer: TH060
Prijs (Incl. BTW): €72,60, Algemeen, Vis land rover
Universele 13-polige stekker
Deze 13-polige stekker behoort bij contactdoos TH061 en wordt ook geleverd met het complete bedradingsschema.
13-polige stekker (type Jaeger)

Onderdeelnummer: TH062
Prijs (Incl. BTW): €21,18, Algemeen, Vis land rover
Universele 7+6-polige stekkerdoos
Met deze 7+6-polige contactdoos kunt u zowel de ouderwetse 7-polige stekker gebruiken, alsmede onderstaande 13-polige stekker TH064. U kunt evenwel geen aanhangers aankoppelen met het bovenstaande 13-polige systeem TH062. De contactdoos is ook voorzien van de micro-schakeling om het mistlicht van de trekauto uit te schakelen en het aansluitschema wordt bijgeleverd.
7+6-polige contactdoos (type Multicon) (niet geschikt voor canbus-systeem)

Onderdeelnummer: TH063
Prijs (Incl. BTW): €29,65, Algemeen, Vis land rover
Universele 7+6-polige stekker
Deze 7+6-polige stekker behoort bij contactdoos TH063 en wordt ook geleverd met het complete bedradingsschema.
7+6-polige stekker (type Multicon)

Onderdeelnummer: TH064
Prijs (Incl. BTW): €24,20, Algemeen, Vis land rover
Adaptor van 13-polige contactdoos naar afwijkende aanhanger
Indien uw trekauto is uitgerust met het 13-polige systeem TH061, dan kunt u met behulp van adaptor TH065 ook aanhangers trekken die met een willekeurig ander systeem zijn uitgerust, mits alles is aangesloten volgens de gestandariseerde bedradingsschema’s. Als u dus willekeurige aanhangers wilt kunnen trekken, dan dient u te kiezen voor het systeem TH061 met TH062 op de vaste aanhanger, in combinatie met adaptor TH065 voor elke willekeurige aanhanger.

Adaptor TH066 is voor de combinatie 13-polig op de trekauto en 7-polig op de aanhanger en is dus niet te gebruiken voor een 7+6-polige aanhanger.

Adaptor van 13 op auto (type Jaeger) naar 7+6 op aanhanger (type Multicon)

Onderdeelnummer: TH065
Prijs (Incl. BTW): €39,33Adaptor van 13 op auto (type Jaeger) naar 7 op aanhanger

Onderdeelnummer: TH066
Prijs (Incl. BTW): €21,18Universele breekkabel-koppeling
Universele koppeling voor de breekkabel van de aanhanger.
koppeling voor breekkabel

Onderdeelnummer: TH012
Prijs (Incl. BTW): €9,44, Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover
Walnoten interieurafwerking
, Algemeen, Vis land rover
Walnoten afwerking style-B

Style-B walnoten interieurafwerking is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een goede passing. De set is geschikt voor het vroege type Freelander I, let goed op de indeling van het dashboard.

De style-B set bestaat uit 6 onderdelen, te weten 4 ventilatieroosters, middengedeelte van het instrumenten paneel en het paneel rond de versnellingshendel. De onderdelen worden niet los geleverd.

Walnoten afwerking style-B (gehele set) Freelander

Onderdeelnummer: WF101
Prijs (Incl. BTW): €659,45, Algemeen, Vis land rover
Walnoten afwerking style-C

Style-C is de originele set van Landrover, voor het latere type Freelander vanaf productiejaar 2004. Let op de afwijkende indeling van de middenconsole. Eveneens goede passing en hoge kwaliteit.

De style-C set bestaat uit de volgende onderdelen: middengedeelte (op de centrale console), ventilatieroosters en een afwerking van het handschoenen kastje (nog juist te zien op de foto). De onderdelen worden uitsluitend als set, en dus niet los geleverd.

Walnoten afwerking style-C (gehele set) Freelander

Onderdeelnummer: WF201
Prijs (Incl. BTW): €739,49, Algemeen, Vis land rover
Walnoten versnellingsknop en handremhandle style-C

Als aanvulling op bovenstaande set Style-C is deze versnellingsknop in de stijl en van het zelfde materiaal vervaardigd als de hierboven afgebeelde Style-C en is origineel van Landrover. Behalve de versnellingsknop is ook de handremhandle leverbaar (geen foto beschikbaar). Versnellingsknop en handremhandle kunnen afzonderlijk worden besteld, maar in combinatie met de middenconsole is het geheel natuurlijk wel af en behoorlijk chique.

Style-C walnoot versnellingsknop

Onderdeelnummer: WF202
Prijs (Incl. BTW): €107,99Style-C walnoot handremhandle

Onderdeelnummer: WF203
Prijs (Incl. BTW): €114,82Freelander automatic gear knob
automatenknop

Onderdeelnummer: WF204
Prijs (Incl. BTW): €200,93, Algemeen, Vis land rover

 

 

, Algemeen, Vis land rover
Vloerbedekking-set
, Algemeen, Vis land rover
Tapijtset voor de Landrover Freelander (niet origineel)

Vervaardigd van fraai velours is deze mattenset voor het gehele passagiers compartiment. De set bestaat uit vier delen. Ideaal indien de originele bekleding slijtplekken vertoont.

Tapijtset voor de Landrover Freelander (niet origineel) Grijze uitvoering

Onderdeelnummer: CS114
Prijs (Incl. BTW): €69,58, Algemeen, Vis land rover
CS119 Ash Grey
, Algemeen, Vis land rover
CS120 Teal
, Algemeen, Vis land rover
CS121 Alpaca
, Algemeen, Vis land rover
CS122 Black
Tapijtset voor de Landrover Freelander

, Algemeen, Vis land rover

origineel Landrover

Fraaie vloerbedekkingset voor alle Freelander 1 modellen, origineel van Landrover. De set bestaat uit matten voor zowel het voorcompartiment als voor de achterpassagiers.

Gemaakt van vuilwerend materiaal en verkrijgbaar in 4 kleuren zodat u de kleur van de matten kunt afstemmen op de rest van het interieur. Let bij het bestellen op het onderscheid tussen LHD en RHD en de verschillende productiejaren. (Datum afgifte kentekenbewijs is niet per definitie het productiejaar, let op het chassisnummer).

 

LHD (links gestuurd = Nederlandse auto) t/m chassisnr. 3A999999 (2003) Bestelnr. Prijs excl. btw (set 4 stuks)

Tapijtset Ash Grey (Grijs) LHD

Onderdeelnummer: CS119
Prijs (Incl. BTW): €123,02Tapijtset Teal (Blauw/Groen) LHD

Onderdeelnummer: CS120
Prijs (Incl. BTW): €75,19Tapijtset Alpaca (Beige) LHD

Onderdeelnummer: CS121
Prijs (Incl. BTW): €120,27Tapijtset Black (Zwart) LHD

Onderdeelnummer: CS122
Prijs (Incl. BTW): €79,28 

RHD (rechts gestuurd = Engelse auto) t/m chassisnr. 3A999999 (2003) Bestelnr. Prijs excl. btw (set 4 stuks)

Tapijtset Ash Grey (Grijs) RHD

Onderdeelnummer: CS123
Prijs (Incl. BTW): €86,12Tapijtset Teal (Blauw/Groen) RHD

Onderdeelnummer: CS124
Prijs (Incl. BTW): €155,82Tapijtset Alpaca (Beige) RHD

Onderdeelnummer: CS125
Prijs (Incl. BTW): €120,27

Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


 

LHD (links gestuurd = Nederlandse auto) v.a. chassisnr. 4A000001 (2004) Bestelnr. Prijs excl. btw (set 4 stuks)Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!

Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


 

RHD (rechts gestuurd = Engelse auto) v.a. chassisnr. 4A000001 (2004) Bestelnr. Prijs excl. btw (set 4 stuks)Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!Tapijtset Black (Zwart)

Onderdeelnummer: CS130
Prijs (Incl. BTW): €120,27Rubber mattensets
, Algemeen, Vis land rover
Originele uitvoering van Landrover
rubber matten sets

, Algemeen, Vis land rover

origineel Landrover

Deze rubber matten voor de Freelander 1 zijn origineel van Landrover en zodanig ontworpen met opstaande rand dat modder en water niet onmiddellijk in contact komen met de onderliggende vloerbedekking. Fraai afgewerkt met Landrover logo. Leverbaar in LHD (links gestuurde Nederlandse auto) en RHD (rechts gestuurde Engelse auto) en leverbaar in sets van 2 stuks (bestuurder en bijrijder) en in een set van 4 stuks voor zowel voor als achter.
 

Rubber matten set Freelander 1 LHD set van 2 stuks origineel Landrover met Landrover logo

Onderdeelnummer: RMS022
Prijs (Incl. BTW): €100,66Rubber matten sets RHD set van 4 stuks Freelander 1 origineel Landrover

Onderdeelnummer: RMS024
Prijs (Incl. BTW): €100,66, Algemeen, Vis land rover
Imitatie voor bestuurder en bijrijder
rubber matten sets
Deze rubber matten voor de Freelander 1 zijn niet origineel, maar van zeer redelijke kwaliteit. Met opstaande rand zodat modder en water niet onmiddellijk in contact komen met de onderliggende vloerbedekking. Leverbaar in een set voor bestuurder en bijrijder en in een set voor de achterbank. Let op: de voorste matten zijn voor een RHD Freelander, eventueel zou u er hapjes kunnen uitsnijden voor de pedalen. Dit omdat de losse set van het voorcompartiment door Landrover niet meer wordt geleverd.
rubber matten sets Voorcompatiment (2 stuks) RHD

Onderdeelnummer: RMS082
Prijs (Incl. BTW): €57,48rubber matten sets Achtercompatiment (2 stuks)

Onderdeelnummer: RMS083
Prijs (Incl. BTW): €64,94, Algemeen, Vis land rover
Imitatie voor de achterbank
, Algemeen, Vis land rover
Niet geschikt voor grijs-kenteken !!
rubber mat laadvloer

, Algemeen, Vis land rover

origineel Landrover

Deze rubber mat ter bescherming van de Freelander laadvloer achter de achterbank (hondenbezitters ??) is uitneembaar, afspuitbaar en dus eenvoudig te reinigen. Origineel van Landrover.

Let bij bestellen op het verschil tussen de 3-drs en de 5-drs uitvoering. Is niet geschikt voor een grijs-kenteken uitvoering zonder achterbank, omdat de mat ophoudt bij de achterbank.

Laadruimte mat 3-drs en 5-drs Freelander imitatie

Onderdeelnummer: RMS013
Prijs (Incl. BTW): €72,05Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Laadruimte mat 3-drs Freelander origineel RMS025 € niet meer leverbaar
Laadruimte mat 5-drs Freelander origineel RMS026 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
Hondenrek
, Algemeen, Vis land rover

Dit goed doordachte hondenrek voor de Landrover Freelander wordt gemonteerd, zonder dat dit de werking van de laadruimte-afdekking belemmert.

Het hondenrek bestaat uit één geheel, waarbij het onderste deel bescherming biedt voor de achterbank (zie foto).

Geschikt voor de 3-drs en de 5-deurs Freelander met achterbank.

hondenrek Freelander één geheel

Onderdeelnummer: DG1011
Prijs (Incl. BTW): €133,10, Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover

origineel Landrover

Dit hondenrek is origineel van Landrover en dus van uitstekende kwaliteit. Ook dit hondenrek loopt vanaf de vloer tot aan de hemel en biedt dus ook bescherming voor de achterbank. Niet geschikt voor “grijs-kenteken-auto’s” zonder achterbank.

Geschikt voor zowel de 3-drs als de 5-drs Freelander.Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


Wij kennen geen leverancier van hondenrekken voor “grijs kenteken” Freelanders zonder achterbank.
, Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover

origineel Landrover

Dit rek is gemaakt van stevig gaas en wordt gemonteerd op de plaats van de achterruit. Met dit rek kunt u de hond achterin laten en gelijkertijd de achterruit geheel of gedeeltelijk openen, zonder het gevaar dat de hond naar buiten springt.

hondenrek achterruit gaas

Onderdeelnummer: DG1028
Prijs (Incl. BTW): €140,90, Algemeen, Vis land rover
Reservewiel covers
, Algemeen, Vis land rover
Reservewiel cover origineel

, Algemeen, Vis land rover

origineel Landrover

Kunststof reservewiel-cover, specifiek ontworpen voor de Freelander. Origineel van Land-Rover.

Let op de juiste bandenmaat van het reservewiel.

Reservewiel cover origineel 195/80×15

Onderdeelnummer: SC041
Prijs (Incl. BTW): €148,96Reservewiel cover origineel 215/65×16

Onderdeelnummer: SC042
Prijs (Incl. BTW): €168,30Reservewiel cover origineel 225/55×17

Onderdeelnummer: SC043
Prijs (Incl. BTW): €148,96Het Landrover embleem in het midden van het cover wordt niet automatisch meegeleverd en moet afzonderlijk besteld worden, bestelnummer LR001664, prijs 14.55 ex btw.
, Algemeen, Vis land rover
Reservewiel cover origineel

, Algemeen, Vis land rover

origineel Landrover

Vinyl reservewiel-cover, specifiek ontworpen voor de Freelander. Origineel van Land-Rover.

Let op de juiste bandenmaat van het reservewiel.

 

Cover, geschikt voor bandenmaat: Bestelnr. Prijs excl. btw
195/80×15 SC051 € uit productie
Vinyl reservewiel cover 215/65×16

Onderdeelnummer: SC052
Prijs (Incl. BTW): €152,99

Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


Vinyl reservewiel cover 235/50×18

Onderdeelnummer: SC054
Prijs (Incl. BTW): €161,05Voor een meer uitgebreide collectie reservewiel-covers zie de sectie Accessoires Algemeen.
 

, Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover
Reservewiel cover

Kunststof reservewiel-cover, niet origineel van Land-Rover. Harde cover vervaardigd van ABS met flexibele vinyl rand die zich aanpast aan de breedte van de band. Te verkrijgen met Freelander-afbeelding, maar ook zonder opdruk, en daar kunt U dus Uw eigen reclame op afbeelden. Het ABS materiaal is hetzelfde materiaal waarvan de voorschermen van de Freelander zijn gemaakt en is uitstekend overspuitbaar, bijvoorbeeld in de kleur van Uw auto.

Omdat de diameter van het wiel (velg met band) voor alle velgmaten dezelfde is en het flexibele deel zich aanpast aan de breedte van de band, is er voor alle velgmaten maar één maat cover.

Freelander hard cover met flexibele rand voor velgmaten 15″, 16″, 17″ en 18″ zonder opdruk

Onderdeelnummer: SC045
Prijs (Incl. BTW): €66,55Freelander hard cover met flexibele rand voor velgmaten 15″, 16″, 17″ en 18″ met Freelander opdruk

Onderdeelnummer: SC046
Prijs (Incl. BTW): €67,49, Algemeen, Vis land rover
Reservewiel cover met chrome rand

R.V.S. reservewielbescherming. Hoog gepolijste roestvaststalen rand met hard middengedeelte. Waarschijnlijk de mooiste en de beste kwaliteit die thans leverbaar is op de replacement markt. Absolute topklasse.

R.V.S. reservewielbescherming 195/80×15

Onderdeelnummer: SC027
Prijs (Incl. BTW): €144,60R.V.S. reservewielbescherming 215/65×16

Onderdeelnummer: SC028
Prijs (Incl. BTW): €144,60Voor een meer uitgebreide collectie reservewiel-covers zie de sectie Accessoires Algemeen.
, Algemeen, Vis land rover
Optionele verlichting
, Algemeen, Vis land rover
Let op!

Niet leverbaar voor de Td4 uit productiejaar 2001.

Genoemde bouwjaren hebben betrekking op de productiejaren en dus niet op de datum afgifte kentekenbewijs.

Raadplaag de sectie chassisnummers in het hoofdmenu.

mistlamp-set in spoiler

Deze mistlamp-set is speciaal ontworpen voor montage in de spoiler van de Freelander. Let bij bestelling op het juiste type! Het productiejaar van Uw auto kunt U uitsluitend bepalen aan de hand van het chassisnummer, dus niet de afgiftedatum van het kentekenbewijs.Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


mistlamp-set in spoiler 1.8 ltr LHD 2001

Onderdeelnummer: DL342
Prijs (Incl. BTW): €383,85mistlamp-set in spoiler 1.8 ltr RHD 2001

Onderdeelnummer: DL343
Prijs (Incl. BTW): €244,26mistlamp-set in spoiler 1.8 ltr en 2.0 ltr 2002/2003 LHD

Onderdeelnummer: DL344
Prijs (Incl. BTW): €379,81mistlamp-set in spoiler 1.8 ltr en 2.0 ltr 2002/2003 RHD

Onderdeelnummer: DL345
Prijs (Incl. BTW): €343,58mistlamp-set in spoiler V6 2002/2003 LHD

Onderdeelnummer: DL346
Prijs (Incl. BTW): €371,76mistlamp-set in spoiler V6 2002/2003 RHD

Onderdeelnummer: DL347
Prijs (Incl. BTW): €267,08, Algemeen, Vis land rover
met en zonder het A-frame op de V6 te monteren.

Genoemde bouwjaren hebben betrekking op de productiejaren en dus niet op de datum afgifte kentekenbewijs.

Raadplaag de sectie chassisnummers in het hoofdmenu.

duo mistlamp en verstraler combinatie V6

Deze lamp-set is bestaat uit twee mistlampen en twee verstralers en is speciaal ontworpen voor montage op de bumper van de Freelander V6. Kan worden gebruikt in combinatie het A-frame BB3007 zoals op de foto links, maar een set bijgeleverde kunststof kappen maakt montage ook mogelijk op een V6 zonder het A-frame. Let bij bestelling op het juiste type! Het productiejaar van Uw auto kunt U uitsluitend bepalen aan de hand van het chassisnummer, dus niet de afgiftedatum van het kentekenbewijs.

duo mistlamp en verstraler combinatie V6 compl. set V6 LHD t/m 2001

Onderdeelnummer: DL112
Prijs (Incl. BTW): €343,28duo mistlamp en verstraler combinatie V6 compl. set V6 RHD t/m 2001

Onderdeelnummer: DL113
Prijs (Incl. BTW): €423,50duo mistlamp en verstraler combinatie V6 compl. set V6 LHD 2002/2003

Onderdeelnummer: DL114
Prijs (Incl. BTW): €594,55duo mistlamp en verstraler combinatie V6 compl. set V6 RHD 2002/2003

Onderdeelnummer: DL115
Prijs (Incl. BTW): €594,55, Algemeen, Vis land rover

Kan uitsluitend worden gemonteerd in combinatie het A-frame BB3006 en is niet geschikt voor montage op de V6-modellen.

verstraler set

Deze lamp-set is bestaat uit twee verstralers en is speciaal ontworpen voor montage op de bumper van de Freelander, met uitzondering van de V6. Kan uitsluitend worden gebruikt indien het A-frame BB3006 is gemonteerd. Let bij bestelling op het juiste type! Het productiejaar van Uw auto kunt U uitsluitend bepalen aan de hand van het chassisnummer, dus niet de afgiftedatum van het kentekenbewijs.

Voor de bescherming van het glas zijn acryl beschermkappen leverbaar, die eenvoudig over de lampen kunnen worden geklikt.

 

Omschrijving verstraler bumper-set Bestelnr. Prijs excl. btw per set
acryl beschermkappen DL120 € niet meer leverbaar
verstraler set compl. set t/m 2000

Onderdeelnummer: DL116
Prijs (Incl. BTW): €421,42verstraler set compl. set 2001

Onderdeelnummer: DL117
Prijs (Incl. BTW): €499,26verstraler set compl. set LHD 2002/2003

Onderdeelnummer: DL118
Prijs (Incl. BTW): €480,47verstraler set compl. set RHD 2002/2003

Onderdeelnummer: DL119
Prijs (Incl. BTW): €301,97, Algemeen, Vis land rover
montagesteun voor extra lampen

Deze montagesteunen maken het mogelijk om verstralers of mistlampen aan de bumper van de Freelander te monteren. Niet geschikt voor de V6 Freelanders.

Eenvoudige montage. Een set bestaat uit 2 stuks, inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen.

montagesteun voor extra lampen

Onderdeelnummer: DL108
Prijs (Incl. BTW): €72,47, Algemeen, Vis land rover
lamp-bar voor montage extra lampen

Deze lamp-bar is geschikt voor Freelanders t/m productiejaar 2000. Leverbaar in twee uitvoeringen: zwart geplastificeerd of RVS.

De montage-bar kan uitsluitend worden toegepast in combinatie met een speciale nummerplaathouder (niet afgebeeld).

lamp-bar Freelander t/m 2000 zwart

Onderdeelnummer: DL109
Prijs (Incl. BTW): €139,57lamp-bar Freelander t/m 2000 RVS

Onderdeelnummer: DL110
Prijs (Incl. BTW): €154,34nummerplaathouder voor DL109 en DL110

Onderdeelnummer: DL111
Prijs (Incl. BTW): €209,21, Algemeen, Vis land rover , Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover , Algemeen, Vis land rover
Verstralers en mistlampen
In ons leveringsprogramma hebben wij een uitgebreid assortiment aan optionele verlichting. Wij voeren de merken Hella, Wipec, Ring en natuurlijk ook de originele Land-Rover lampen. Omdat de verstralers en mistlampen toepasbaar zijn op alle modellen Land- en Range-Rover kunt U de lampen elders op deze site vinden in het hoofdstuk “Accessoires Algemeen“, zie hoofdmenu.
, Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover
Verhoogde luchtinlaat
, Algemeen, Vis land rover
, Algemeen, Vis land rover
snorkel voor de Freelander

Door Mantec, in opdracht van Land-Rover ontwikkelde verhoogde luchtinlaat, zoals deze door Land-Rover is gemonteerd op de G4-Freelanders. Het cyclonfilter bovenaan de aanzuiging verwijdert al meer dan 90% van het grove vuil en in combinatie met het gehandhaafde standaard luchtfilter kunt U de meest stoffige omstandigheden aan. De hoge aanzuigopening vermindert het aanzuigen van vuil en stof en vergroot de doorwaaddiepte. Montage neemt enige uren in beslag, afhankelijk van het motortype.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
1.8 ltr benzine MS023 € nog niet leverbaar
2.0 ltr SDi diesel MS024 € nog niet leverbaar
2.0 ltr Td4 diesel MS025 € niet meer leverbaar
2.5 ltr V6 benzine MS026 € niet meer leverbaar
, Algemeen, Vis land rover
Spatlappen
Freelander spatlappen vóór en achter
, Algemeen, Vis land rover
Vóór-spatlappen

Deze kunststof spatlappen zijn origineel van Land-Rover en zijn zodanig ontworpen dat de vrije grondspeling niet wordt verminderd.

Let op het productiejaar van Uw Freelander, dit kan uitsluitend worden vastgesteld aan de hand van het chassisnummer, dus niet aan de hand van de afgifte datum van het kenteken.

, Algemeen, Vis land rover
Achter-spatlappen
Voorspatlappen Freelander t/m 2001 (2 stuks)

Onderdeelnummer: MF321
Prijs (Incl. BTW): €59,06Voorspatlappen Freelander v.a.2002 (2 stuks)

Onderdeelnummer: MF322
Prijs (Incl. BTW): €63,08achterspatlappen Freelander t/m 2001 (2 stuks)

Onderdeelnummer: MF323
Prijs (Incl. BTW): €59,06Achterspatlappen Freelander 2002 en 2003 (2 stuks)

Onderdeelnummer: MF324
Prijs (Incl. BTW): €59,06Achterspatlappen Freelander v.a.2004 (2 stuks)

Onderdeelnummer: MF327
Prijs (Incl. BTW): €63,08, Algemeen, Vis land rover
Wind-deflectoren
, Algemeen, Vis land rover
wind-deflectoren voorportieren

Vervaardigd van stevig perspex voorkomen deze deflectoren tocht en regen in de auto, terwijl toch goed kan worden geventileerd.

Leverbaar voor de voorportieren van de Freelander 3-drs, en voor de voorportieren en achterportieren van de 5-drs uitvoeringen.

winddeflector (2 stuks) Freelander 3 drs

Onderdeelnummer: WD111
Prijs (Incl. BTW): €78,65winddeflector (4 stuks) Freelander 5 drs

Onderdeelnummer: WD112
Prijs (Incl. BTW): €102,85