MENUInhoudsopgave

Vaste trekhaak
Electrische aansluitingen
Adaptor van 13-polige contactdoos naar afwijkende aanhanger

Bij onderstaande trekhaken dient u voordat u tot bestellen overgaat, goed in de gaten houden of u een reservewiel hebt, en zoja, waar dit gesitueerd is. Het is belangrijk om te weten of de Discovery 5 zitplaatsen heeft of 7 zitplaatsen, met of zonder reservewiel.

TH102
2500 kg trekhaak met vaste hoogte

Origineel Landrover

Vaste trekhaak voor trailers tot 2.500 kilogram. Voor Discovery Sport met 5 zitplaatsen en reservewiel, of 5+2 zitplaatsen zonder reservewiel.Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


TH103
2500 kg vaste trekhaak met vaste hoogte

Origineel Landrover

Vaste trekhaak voor trailers tot 2.500 kilogram. Voor een Discovery Sport met 5+2 zitplaatsen en met ruimtebesparend reservewiel.Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


TH104
2500 kg afneembare trekhaak

Origineel Landrover

Afneembare trekhaak voor trailers tot 2.500 kilogram. Voor Discovery Sport met 5 zitplaatsen en reservewiel, of 5+2 zitplaatsen zonder reservewiel. Eenvoudig afneembaar zonder gereedschap en bovendien afsluitbaar ter voorkoming van diefstal.Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


TH105
2500 kg afneembare trekhaak

Origineel Landrover

Afneembare trekhaak voor trailers tot 2.500 kilogram. Voor Discovery Sport met 5+2 zitplaatsen en met ruimtebesparend reservewiel. Eenvoudig afneembaar zonder gereedschap en bovendien afsluitbaar ter voorkoming van diefstal.Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


aansluitingen

Origineel Landrover

Voor de Discovery Sport is een bedradingsset leverbaar met een 13-polige contactdoos, waarmee u de bedrading eenvouding aan de kabelboom van de Disco Sport kunt koppelen. Er zijn twee verschillende uitvoeringen, let op dat u de juiste bestelt, passend bij bovenstaande trekhaken.Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


13-polige contactdoos met bedradingsset voor trekhaken TH103 en TH105

Onderdeelnummer: TH107
Prijs (Incl. BTW): €150,45


Controleer Voorraad

Met de gewijzigde wetgeving ten aanzien van het voeren van mistachterlichten op aanhangwagens zal het in de meeste gevallen noodzakelijk zijn om de bestaande electrische aansluiting van de trekhaak en van de aanhangwagen aan te passen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, die onderstaand zijn vermeld. Het is zaak om de bedrading altijd aan te sluiten overeenkomstig het bijgesloten bedradingsschema, zodat u trekauto en aanhangwagen universeel kunt uitwisselen.
van 13-polige contactdoos naar afwijkende aanhanger
Indien uw trekauto is uitgerust met het bovenstaande 13-polige systeem, dan kunt u met behulp van adaptor TH065 ook aanhangers trekken die met een willekeurig ander systeem zijn uitgerust, mits alles is aangesloten volgens de gestandariseerde bedradingsschema’s. Als u dus willekeurige aanhangers wilt kunnen trekken, dan dient u te kiezen voor contactdoos met TH057, in combinatie met adaptor TH065 voor elke willekeurige aanhanger.

Adaptor TH066 is voor de combinatie 13-polig op de trekauto en 7-polig op de aanhanger en is dus niet te gebruiken voor een 7+6-polige aanhanger.Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!
Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!