MENU3500 kg trekhaak

Origineel Landrover

Afneembare zwanenhals trekhaak. Goedgekeurd voor een aanhangwagen-gewicht van 3500 kg. Eenvoudig in en uit te klikken.Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


Electrische aansluitingen

Origineel Landrover

Voor de Discovery 3 is een bedradingsset leverbaar met een 13-polige contactdoos, waarmee u de bedrading eenvouding aan de kabelboom van de Disco kunt koppelen.Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!


Met de gewijzigde wetgeving ten aanzien van het voeren van mistachterlichten op aanhangwagens zal het in de meeste gevallen noodzakelijk zijn om de bestaande electrische aansluiting van de trekhaak en van de aanhangwagen aan te passen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, die onderstaand zijn vermeld. Het is zaak om de bedrading altijd aan te sluiten overeenkomstig het bijgesloten bedradingsschema, zodat u trekauto en aanhangwagen universeel kunt uitwisselen.
Adaptor van 13-polige contactdoos naar afwijkende aanhanger
Indien uw trekauto is uitgerust met het bovenstaande 13-polige systeem, dan kunt u met behulp van adaptor TH065 ook aanhangers trekken die met een willekeurig ander systeem zijn uitgerust, mits alles is aangesloten volgens de gestandariseerde bedradingsschema’s. Als u dus willekeurige aanhangers wilt kunnen trekken, dan dient u te kiezen voor contactdoos met TH057, in combinatie met adaptor TH065 voor elke willekeurige aanhanger.

Adaptor TH066 is voor de combinatie 13-polig op de trekauto en 7-polig op de aanhanger en is dus niet te gebruiken voor een 7+6-polige aanhanger.Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!
Onderdeelnummer:
Prijs (Incl. BTW):
Prijs op aanvraag!