MENUDetroit True Trac
Bij bestelling altijd het aantal spiebanen opgeven.

Limited slip

Limited slip differentieel voor de Rover-as . Zowel voor als achter te gebruiken. Uitermate geschikt voor de vooras, waar 100% sper-diffs ernstige stuurproblemen kunnen veroorzaken. Geen frictie-plaatjes die aan slijtage onderhevig zijn. Een uiterst slim tandwielstelsel verdeelt de kracht over de beide wielen, waarbij altijd voldoende verschil is om het snelheidsverschil van de wielen in een bocht te kunnen compenseren. Schakelt automatisch in en uit op een bijzonder zachte wijze, zodat de bestuurder er nauwelijks iets van merkt.

Op de verharde weg functioneert de True Trac als een normaal differentieel, klaar om te blokkeren als dat benodigd is. Vereist geen bijzonder onderhoud en is vrij eenvoudig te monteren, zonder aanpassingen aan het differentieelhuis.

In combinatie met de Detroit Locker in de achteras een onverslaanbaar koppel. Onmisbaar voor het echte terreinwerk!Onderdeelnummer:
sper differentieel met 24 spiebanensper differentieel met 24 spiebanen

Onderdeelnummer: LD002
Prijs (Incl. BTW): €907,50


Detroit Locker
Bij bestelling altijd het aantal spiebanen opgeven.

100% sper

Een 100% sper-differentieel voor in de achteras. Het is niet aan te bevelen om dit diff in de vooras te monteren. Het blokkeren geschiedt volledig automatisch, evenals het weer ontkoppelen. Een vernuftig centrifugaal-stelsel reageert op het snelheidsverschil tussen de beide wielen. Indien dit verschil groter wordt dan het maximale in een korte bocht, dan treedt d.m.v. een veergeladen schakelmof de blokkering in werking. Zodra het snelheidsverschil tussen de beide wielen weer dat van de korste bocht benadert, dan schakelt de mof weer uit. Door de verende werking van het inschakelen merkt de bestuurder nauwelijks iets. Behalve natuurlijk dat de wagen plotseling weer grip krijgt!!

De Detroit Locker is te leveren voor zowel de Rover-as als voor de Salisbury-as.

De Detroit Locker in de achteras en de Detroit True Track in de vooras is een gouden combinatie.

sper differentieel voor Rover-as met 10 spiebanensper differentieel voor Rover-as met 10 spiebanen

Onderdeelnummer: LD003
Prijs (Incl. BTW): €907,50


sper differentieel voor Rover-as met 24 spiebanensper differentieel voor Rover-as met 24 spiebanen

Onderdeelnummer: LD004
Prijs (Incl. BTW): €907,50


sper differentieel voor Salisbury-assper differentieel voor Salisbury-as

Onderdeelnummer: LD005
Prijs (Incl. BTW): €907,50
Vis Land Rover