MENUDetroit True Trac
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
sper differentieel met 10 spiebanen LD001 € 750.00
sper differentieel met 24 spiebanen LD002 € 750.00

;

Limited slip differentieel voor de Rover-as . Zowel voor als achter te gebruiken. Uitermate geschikt voor de vooras, waar 100% sper-diffs ernstige stuurproblemen kunnen veroorzaken. Geen frictie-plaatjes die aan slijtage onderhevig zijn. Een uiterst slim tandwielstelsel verdeelt de kracht over de beide wielen, waarbij altijd voldoende verschil is om het snelheidsverschil van de wielen in een bocht te kunnen compenseren. Schakelt automatisch in en uit op een bijzonder zachte wijze, zodat de bestuurder er nauwelijks iets van merkt.

Op de verharde weg functioneert de True Trac als een normaal differentieel, klaar om te blokkeren als dat benodigd is. Vereist geen bijzonder onderhoud en is vrij eenvoudig te monteren, zonder aanpassingen aan het differentieelhuis.

In combinatie met de Detroit Locker in de achteras een onverslaanbaar koppel. Onmisbaar voor het echte terreinwerk!

Bij bestelling is opgave van het aantal spiebanen benodigd!

Detroit Locker
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
sper differentieel voor Rover-as met 10 spiebanen LD003 € 750.00
sper differentieel voor Rover-as met 24 spiebanen LD004 € 750.00
sper differentieel voor Salisbury-as LD005 € 750.00

Een 100% sper-differentieel voor in de achteras. Het is niet aan te bevelen om dit diff in de vooras te monteren. Het blokkeren geschiedt volledig automatisch, evenals het weer ontkoppelen. Een vernuftig centrifugaal-stelsel reageert op het snelheidsverschil tussen de beide wielen. Indien dit verschil groter wordt dan het maximale in een korte bocht, dan treedt d.m.v. een veergeladen schakelmof de blokkering in werking. Zodra het snelheidsverschil tussen de beide wielen weer dat van de korste bocht benadert, dan schakelt de mof weer uit. Door de verende werking van het inschakelen merkt de bestuurder nauwelijks iets. Behalve natuurlijk dat de wagen plotseling weer grip krijgt!!

De Detroit Locker is te leveren voor zowel de Rover-as als voor de Salisbury-as.

De Detroit Locker in de achteras en de Detroit True Track in de vooras is een gouden combinatie.

Bij bestelling altijd het aantal spiebanen opgeven.