Onze vervoermiddelen
 
Om Uw onderdelen te kunnen vervoeren beschikken wij over een aantal vervoermiddelen. Vanwege de betrouwbaarheid is ons bedrijfsbeleid dat wij uitsluitend nieuwe voertuigen kopen. De vrachtwagen is naar eigen ontwerp op maat gemaakt door de carrosseriebouwer.
   
Baby Transit

 

Kleinste bestelwagentje van Ford. Reuze handig in de stad, maar ook voor kleine bestellingen in de buurt van Den Haag. Met deze auto brengen we dagelijks de postpakketten naar het postkantoor. Wordt elke dag vele malen gebruikt.

 
DAF CF85 460pk

Met deze 19-tonner rijden we op en neer naar Engeland. Genoeg laadvermogen en genoeg ruimte. Alhoewel, soms zouden we nog wel meer ruimte kunnen gebruiken. We willen echter niet groter, het is nu al vaak problematisch in smalle straatjes in Coventry of Birmingham.

Met 16 versnellingen en 460 pk aan boord vliegt de Daf werkelijk tegen alle hellingen en bergen in Engeland op. De 1500 kg laadklep is een uitkomst. We zijn er bijzonder blij mee, alhoewel we heel wat oliefiltertjes moeten verkopen om de investering terug te verdienen.
De CF heeft de maximaaltoegestane breedte van 2.55 mtr, maar de opbouw is bewust iets lager gehouden dan de toegestane 4.00 mtr in verband met de vele lage tunneltjes en viaducten in Engeland. Bij één leverancier moeten we toch nog de luchtvering laten zakken om de poort binnen te kunnen rijden.