Reiniging

airco en ventilatiesysteem

Weg met de micro organismen en de vieze luchtjes
Het luchtventilatiesysteem van uw auto is een broedplaats voor diverse micro organismen.
Als u de verwarming en/of de airconditioning van uw auto inschakelt worden deze micro organismen het interieur van uw auto ingeblazen waarna deze worden ingeademd door u en uw gezin.
Dit is een potentieel schadelijk gezondheidsprobleem voor alle inzittenden van de auto, en in het bijzonder voor mensen met gevoelige ademhalingsorganen en kinderen, waarvan het immuunsysteem nog niet volledig is ontwikkeld. Niet alleen ongezond, maar bovendien veelal ook vieze luchtjes.

Met steeds meer aandacht voor de luchtkwaliteit in woningen en op de werkplek, wordt het dan geen tijd om ook eens te kijken naar de gevaren in uw auto?

De oplossing?
De innovative en award-winning MIST In-Car Air Quality Service. Het gehele kanalensysteem van de aico- en ventilate- en kackelkanalen in het dashbord en andere delen in de auto wordt zeer grondig gereinigd en de schadelijk stoffen worden afgevoerd.
MIST is een nieuwe en zeer effectieve en milieuvriendelijke manier om het probleem van micro-organismen aan te pakken. Het verwijdert ook irritante en vervelende geuren in de gehele auto. Het resultaat is een verbeterde luchtkwaliteit in uw auto voor u en de rest van uw gezin.

Maak vandaag nog een afspraak met Vis’Landrover Supplies voor uw MIST service, al dan niet in combinatie met een grote beurt. Laat tenminste één maal per jaar het gehele ventilatie- en aircosysteem van uw auto reinigen. De gehele behandeling duurt 30 tot 35 minuten