MENULampbeschermers lamp guards rangerover

 

Na jarenlang in Nederland te zijn toegestaan en vervolgens jarenlang te zijn verboden (tijdens elke APK-keuring moesten ze worden verwijderd) zijn de lamprasters thans weer wel toegestaan in Nederland. Snapt U het nog? In ieder geval mogen ze nu weer !

 

Koplampbeschermers range-rover
Zeer fraaie uitvoering. Geheel vervaardigd van aluminium en vervolgens geplastificeerd. Een betere bescherming tegen oxidatie is bijna niet denkbaar. Zelfs alle bevestigingsmaterialen, bouten, moeren, etc. zijn van RVS. Wegscharnierbaar, zodat de koplampen eenvoudig zijn te reinigen.
De rasters hebben een uitsparing voor de koplampsproeiers.
Bestelnr. Prijs excl. btw voor een set van twee stuks.
LG521 € niet meer leverbaar
Achterlichtbeschermers range-rover

Set voor de achterlichten, passend bij de koplamprasters LG521. De zelfde fraaie uitvoering en eveneens vervaardigd van aluminium en vervolgens geplastificeerd. Prima bescherming tegen oxidatie. Zelfs alle bevestigingsmaterialen zijn van RVS. Wegscharnierbaar, zodat de achterlichten eenvoudig zijn te reinigen.

Bestelnr. Prijs excl. btw voor een set van twee stuks.
LG522 € niet meer leverbaar
Set lampbeschermers rondom

Set voor de vier lampen rondom, bestaande uit twee stuks koplamprasters (LG521) en twee stuks achterlicht-rasters  (LG522).

Bestelnr. Prijs excl. btw voor een set van vier stuks.
LG523 € niet meer leverbaar
Koplampbeschermers origineel Land-Rover
Deze lamprasters zijn origineel van Landrover, dus duurder dan de imitaties. Vervaardigd van staal met poedercoat afwerking. Goede passing en eenvoudige montage. Wegscharnierbaar, zodat de koplampen eenvoudig zijn te reinigen.
De rasters hebben een uitsparing voor de sproeiers van de koplampen.
Bestelnr. Prijs excl. btw voor een set van twee stuks.
LG531 € 135.00
Achterlichtbeschermers origineel Land-Rover

Originele set achter rasters, passend bij de koplamprasters LG531. De zelfde uitvoering en eveneens vervaardigd van staal met poedercoat afwerking. Prima passing en eenvoudige montage. Weg-scharnierbaar, zodat de achterlichten eenvoudig zijn te reinigen.

Bestelnr. Prijs excl. btw voor een set van twee stuks.
LG532 € 140.00
Set lampbeschermers rondom origineel Land-Rover

Set voor de vier lampen rondom, bestaande uit twee stuks koplamprasters (LG531) en twee stuks achterlicht-rasters  (LG532).

Bestelnr. Prijs excl. btw voor een set van vier stuks.
LG533 € 265.00
 
 

Stuurstangampbescherming steering guard rangerover

SG010
Stuurstangbeschermer

Zeer stevige beschermplaat tegen schade aan de stuurstang. Buiten de gebaande weg een veel voorkomende schade, zelfs op bospaadjes waar door de spoorvorming de stuurstang gemakkelijk de grond kan raken. Een nuttig accessoire. Sterk genoeg om de gehele auto aan op te krikken. Leverbaar in 8mm dikke aluminium uitvoering met grote ronde gaten voor de afvoer van water en modder. Wordt met zeer stevige en prachtig uitgesneden ("laser cut") stalen platen gemonteerd op bestaande gaten in het chassis.

Ook leverbaar als minstens zo sterke stalen uitvoering met de gaten. De stalen uitvoering is van een alternatieve leverancier en heeft geen losse montagesteunen, maar is wel tegen roesten gegalvaniseerd.

SG011
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
aluminium stuurstangbeschermer RR Classic LHD & RHD SG010 € 210.00
stalen stuurstangbeschermer met gaten LHD verzinkt SG011 € 175.00
stalen stuurstangbeschermer met gaten RHD verzinkt SG012 € 175.00
 

Differentieel bescherming diff guard rangerover

Differentieel-beschermer

Zeer nuttig accessoire. Wij komen veel schade tegen aan differentieelhuizen. Had met dit solide product voorkomen kunnen worden! De hier getoonde beschermer is de stevigste die op de markt is. Eenvoudige montage in minder dan 10 minuten op de vooras. Kan een hoop ellende voorkomen.

Bestelnr. Prijs excl. btw
DG001 € 61.50
 

Heavy Duty dorpels rocksliders rangerover

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw voor 2 stuks
protectiedorpel zwart SS2018 € 199.00
protectiedorpel gegalvaniseerd SS2019 € 199.00
Heavy Duty dorpel

Uitsluitend geschikt voor de 100” Classic, dus niet voor de 109” LSE.

Uitstekende bescherming van de carrosserie en de deuren in het terrein. Zeer solide constructie die de kunstof dorpels geheel vervangt. Wordt direct op het chassis gemonteerd. Leverbaar in twee uitvoeringen:

geplastificeerd (zwart) of gegalvaniseerd. De gegalvaniseerde versie is eenvoudig over te spuiten in de kleur van de auto. Ook geschikt om met de Hi-Lift Jack de Range-Rover Classic aan de zijkant op te krikken. Onmisbaar voor het echte terreinwerk!

 
 
Side mouldings stootrubbers rangerover
Carrosserie-bescherming 2-drs

Stevige bescherming voor de zijkant van de 2-drs Classic Range-Rover. Uitsluitend geschikt voor de oudere modellen met de korte bumperhoekstukken.

Zwarte kunststof uitvoering, die onnodige schade kan voorkomen! Bovendien een fraaie afwerking van de zijkant van de Classic.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw per set
stootstrippen RR Classic 2-drs korte bumpers SM4003 € 85.00
Carrosserie-bescherming 4-drs

Stevige bescherming voor de zijkant van de 4-drs Classic Range-Rover. Er wordt onderscheid gemaakt tussen modellen die gebouwd zijn t/m productiejaar 1990 en modellen vanaf productiejaar 1991. Niet geschikt voor de LSE-uitvoering.

Zwarte kunststof uitvoering, die onnodige schade kan voorkomen! Bovendien een fraaie afwerking van de zijkant van de Classic.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw per set
stootstrippen RR Classic 4-drs t/m 1990 voor zichtbare scharnieren SM4004 € 85.00
stootstrippen RR Classic 4-drs v.a.1991 met onzichtbare scharnieren SM4005 € 85.00
 
Radiateur (grille) hoes Rangerover Classic grille muff

Met deze grillehoes is de doorstroming naar de radiateur eenvoudig te regelen. Ideaal indien uw auto ‘s-winters niet goed op temperatuur komt. Eenvoudig te monteren en in het voorjaar weer te verwijderen. De hoes kan bovendien in twee standen worden opengezet door de voorste flap op te rollen. Zeer fraaie en stevige kwaliteit

 

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Radiateurhoes RR Classic ’71-’86 GM009 € 49.50
Radiateurhoes RR Classic ’87-’95 GM010 € Thans niet leverbaar