MENU
Filters en Onderhoudspakketten
LAMPBESCHERMERS lamp guards Landrover Discovery
 
Koplamp-beschermers

Kunststof kap ter bescherming van koplamp en richtingaanwijzer. Kan dure schade voorkomen. Levering in sets van twee stuks. Origineel van Land-Rover. Tot en met modeljaar 2002.

Bestelnr. Prijs excl. btw (set van 2 stuks)
LG451 € 62.35
 
Koplamp-beschermers

Deze set van twee stuks is vervaardigd van staal en zwart geplastificeerd afgewerkt. Verder zijn alle bevestigingsschroeven van roestvrijstaal. Montage zonder te boren op bestaande schroefgaten. Er is standaard een uitsparing aangebracht voor de koplampsproeiers. De rasters kunnen op eenvoudige wijze wegscharnieren voor het reinigen van de koplampen. Tot en met modeljaar 2002.

Bestelnr. Prijs excl. btw (set van 2 stuks)
LG455 € niet meer leverbaar
 
Koplamp-beschermers

Kunststof koplampbeschermers, origineel van Land-Rover, vervaardigd van impact bestendig composiet materiaal. De rasters kunnen op eenvoudige wijze worden verwijderd voor het reinigen van de koplampen.

Uitsluitend geschikt voor modellen t/m productiejaar 2002.

Bestelnr. Prijs excl. btw (set van 2 stuks)
LG457 € 130.00
 
Koplamp-beschermers

Kunststof koplampbeschermers, origineel van Land-Rover, vervaardigd van impact bestendig composiet materiaal. De rasters kunnen op eenvoudige wijze worden verwijderd voor het reinigen van de koplampen.

Uitsluitend geschikt voor modellen v.a. productiejaar 2003.

Bestelnr. Prijs excl. btw (set van 2 stuks)
LG458 € 110.00
 
Achterlicht-beschermers

Set van twee lamprasters voor de hooggelegen achterlichten. Eenvoudige constructie van staal met zwarte geplastificeerde afwerking. Montage op bestaande schroefgaten.

Bestelnr. Prijs excl. btw (set van 2 stuks)
LG456 € 75.00
 
Achterlicht-beschermers
RVS lamprasters (4 stuks) voor de hooggelegen achterlichten in de C/D stijl, alsmede voor de lichten in de bumper. Geschikt voor alle modellen van 1999 t/m 2004.
Bestelnr. Prijs excl. btw (set van 4 stuks)
LG452 € 135.00
 
Achterlicht-beschermers
Origineel van Land-Rover

Kunststof achterlichtbeschermers, origineel van Land-Rover, vervaardigd van impact bestendig composiet materiaal. De rasters kunnen op eenvoudige wijze worden verwijderd voor het reinigen van de lampen.

De rasters worden geleverd in sets van twee stuks, respectievelijk voor de achterlichten in de carrosserie en voor de lampen in de achterbumper.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw (set van 2 stuks)
op carrosserie LG459 € 95.00
op achterbumper LG460 € 85.00
Achterlicht-beschermers
Rasters op achterbumper: foto nog niet beschikbaar
0

 
 
STUURSTANGBESCHERMERS steering guard Landrover Discovery II
Stuurstangbeschermer type B

Deze stuurstangbeschermer is vervaardigd van 5 mm dik staal met stalen beugels. De beschermer heeft een poeder coat afwerking. Geschikt voor LHD en RHD voertuigen.

Montage is ook mogelijk in combinatie met Discovery 2 lierbumper WI9069 (klik hier voor de lierbumper). Een nuttig accessoire. Sterk genoeg om de gehele auto aan op te krikken.

Bestelnr. Prijs excl. btw
SG083 € 225.00
Stuurstangbeschermer type M  

Uitvoerig door Land-Rover getest op comptabiliteit met de airbags.

Een absolute aanrader !

Originele stuurstangbeschermer door Mantec vervaardigd in opdracht van Land-Rover. Geproduceerd volgens de allerhoogste standaard van het beste aluminium. Een absoluut topprodukt, waarbij de ca. 8mm aluminium plaat niet met twee losse beugels aan het chassis wordt bevestigd, maar met een stevig frame dat de beide langsliggers van het chassis met elkaar verbindt.
Doordat wij importeur voor Nederland zijn van alle Mantec produkten, kunnen we dit originele produkt voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.
Bestelnr. Prijs excl. btw
SG071 € 295.00
 

Terrafirma Tankbeschermplaat tank guard landrover discovery 2

 

Voor de Discovery 2 v.a. 1998 vervaardigt Terrafirma twee typen tankbeschermers, een stalen uitvoering (bovenste foto) en een aluminium uitvoering (onderste foto).

Beide zijn sterk genoeg om het gewicht van de wagen te dragen indien u met de tank een obstakel raakt. Op deze wijze blijft U een hoop ellende van een lekke tank bespaard, alsmede de hoge kosten die het vervangen van de tank met zich mee zal brengen.

Als u regelmatig met Uw Discovery in ruig terrein zit, dan zou U serieus moeten overwegen om een dergelijke tankbeschermer aan te schaffen.

 

 

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Stalen tankbeschermer Disco 2 TG204 € 149.00
Aluminium tankbeschermer Disco 2 TG205 € 199.50
 
DIFFERENTIEELBESCHERMER diff guard Landrover Discovery II

Zeer nuttig accessoire. Wij komen veel schade tegen aan differentieelhuizen. Dat kan met dit solide product voorkomen worden! De hier getoonde beschermer is de stevigste die op de markt is. Past op zowel het voorste als het achterste differentieel. Verzinkt voor betere bescherming tegen roest. Eenvoudige montage in minder dan 10 minuten. Kan een hoop ellende voorkomen.

Bestelnr. Prijs excl. btw
DG002 € 65.00
 
Dorpelprotectie rock sliders landrover discovery 2
SS2014 Disco 2 v.a. 1998 zonder tree-bars
SS2015 Disco 2 v.a. 1998 met tree-bars
Rocksliders

 

Uitstekende bescherming van de carrosserie en de deuren in het terrein. Zeer solide constructie die de kunstof dorpels geheel vervangt. Wordt direct op het chassis gemonteerd. Leverbaar in twee uitvoeringen: met en zonder tree-bars. De Tree-bars zorgen voor extra bescherming van de portieren.

De sliders zijn vervaardigd van stevig kokerprofiel 80 mm x 40 mm met een wanddikte van 3 mm, de buis van de tree-bar is vervaardigd van 42,5 mm ronde buis met een wanddikte van 3 mm.

Ook geschikt om met de Hi-Lift Jack de Disco aan de zijkant op te krikken. Onmisbaar voor het echte terreinwerk!

 

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
Discovery 2 zonder tree-bars SS2014 € 365.00
Discovery 2 met tree-bars SS2015 € 385.00
 

Waterbestendige stoelhoezen

seat covers Landrover Discovery 2

Deze zogenaamde waterproofs bieden uitstekende bescherming van het interieur. Vervaardigd van zeer sterk en waterdicht 600 Denier Polyester met een achterkant van PVC Laminate. Kleur blauw, groen, grijs of zwart. De meest verkochte kleur is zwart. Zeer eenvoudig aan te brengen en weer te verwijderen door speciale bevestigingen. Niet mooi, wel effectief !

De hoezen worden geleverd in een set voor beide voorstoelen, inclusief de hoofdsteunen, een afzonderlijke set voor de 60/40 deelbare achterbank en een set voor beide klaptoeltjes in de laadruimte inclusief de dakhoofdsteunen. Voor de achterbank uit één geheel, is er in deze serie geen hoes leverbaar.

 

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw per set
Set voor beide voorstoelen inclusief hoofdsteunen kleur blauw WP051 € 85.00
Set voor beide voorstoelen inclusief hoofdsteunen kleur groen WP052 € 85.00
Set voor beide voorstoelen inclusief hoofdsteunen kleur grijs WP053 € 85.00
Set voor beide voorstoelen inclusief hoofdsteunen kleur zwart WP063 € 85.00
Set voor 60/40 achterbank kleur blauw WP054 € 85.00
Set voor 60/40 achterbank kleur groen WP055 € 85.00
Set voor 60/40 achterbank kleur grijs WP056 € 85.00
Set voor 60/40 achterbank kleur zwart WP064 € 85.00
Set voor beide laadruimte klapstoeltjes inclusief de hoofdsteunen kleur blauw WP057 € 75.00
Set voor beide laadruimte klapstoeltjes inclusief de hoofdsteunen kleur groen WP058 € 75.00
Set voor beide laadruimte klapstoeltjes inclusief de hoofdsteunen kleur grijs WP059 € 75.00
Set voor beide laadruimte klapstoeltjes inclusief de hoofdsteunen kleur zwart WP065 € 75.00
 
 
Side mouldings stootrubbers Landrover Discovery
Carrosserie-bescherming 5-drs

Stevige bescherming voor de zijkant van de Discovery Series II 5-drs uitvoering. Passen uitsluitend op de Disco II zonder de rubber spatbordverbreders.

Zwarte kunststof uitvoering, die onnodige schade kan voorkomen! Bovendien een fraaie afwerking van de zijkant van de Discovery.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw per set
stootstrippen Disco 5-drs SM3002 € 98.00