Vacatures bij Vis'Landrovers:

Vis' Land-Rover Supplies is de afgelopen kwart eeuw gestaag gegroeid tot de huidige omvang. De vraag naar onderdelen neemt elke dag toe, alsmede het aanbod van ter reparatie aangeboden voertuigen.

Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen zijn wij op zoek naar enkele collega's, een commercieel medewerker en een 1e monteur in de werkplaats.

Commercieel medewerker:
Functieomschrijving en criteria
Het aantal dagelijkse emails is thans onhandelbaar geworden en uw taak zal dan ook in belangrijke mate bestaan uit het beantwoorden van binnengekomen emails.
Hiertoe dient u te beschikken over een zeer uitgebreide kennis van het merk Landrover en van alle onderdelen, vanaf het eerste type tot en met de laatste modellen. U krijgt de meest uiteenlopende vragen op u af en de klant verwacht een kundig antwoord.
Een belangrijk deel van de werkzaamheden zal bestaan uit het doen van prijsopgaven en het geven van voorlichting over onze producten. Verkeerde adviezen of een onjuiste prijsopgaven kunnen ernstige gevolgen hebben.
Grondige kennis van de onderdelen van alle types Landrover is dan ook een eerste vereiste. Bovendien is uitstekende beheersing van de Nederlandse taal absoluut vereist, zowel mondeling als schriftelijk.
U komt te werken in een team met medewerkers die allen hun enthousiasme voor het merk Landrover delen.
Indien u ervaring hebt met het werken met Microcat dan geldt dit als een pré.
Behalve het hiervoor genoemde zal u ook worden betrokken bij de verkoop van onderdelen per telefoon en per email, alsmede de balieverkoop, het factureren, bestellen en het voorraadbeheer van de onderdelen en accessoires.

Er wordt veel van u verwacht, maar het salaris zal voor een Landrover liefhebber die over genoemde eigenschappen beschikt, overeenkomstig zijn. Indien u belangstelling hebt voor deze vacature, vul dan via onderstaande link het sollicitatieformulier in.

 

sollicitatieformulier

 
   
1e monteur in de werkplaats:
Functieomschrijving en criteria
In onze werkplaats worden alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd, vele werkzaamheden gaan verder dan de gemiddelde automonteur gewend zal zijn.
U beschikt over grondige kennis van alle modellen Landrover, van de vroege modellen uit de jaren vijftig, tot de huidige generatie Land- en Rangerovers.
U hebt ervaring met het werken met Testbook, u kunt omgaan met de moderne electronische systemen, u kunt de juiste diagnoses stellen, maar u bent ook niet te beroerd om bladveren te vervangen bij oudere modellen. U bent op de hoogte van de dieselinjectie systemen, u kent de problemen met de Freelander IRD en visco-koppeling, de uitlijning van de L322 differentielen in de vooras, enz., enz.
Uw ervaring kan goed van pas komen bij "chassis-up" restauratie projecten en indien u kunt lassen zien wij dit als een groot voordeel. 
Ervaring staat bij deze functie bovenaan, diploma's vinden wij minder belangrijk. 
 
Naast het uitvoeren van beurten, het APK-klaarmaken van voertuigen, verhelpen van electronische storingen, het re-setten van luchtveringsystemen, het monteren van accessoires, enz., zal veelvuldig uw improvisatie talent op de proef worden gesteld.
U komt te werken in een kleine, maar goed uitgeruste werkplaats in een hecht team enthousiaste Landrover monteurs.
Wij geven de voorkeur aan een wat jongere medewerker, maar uiteraard beseffen wij dat de door ons gevraagde ervaring met zich mee kan brengen dat u wat ouder bent. Vakkennis, ervaring met Landrovers, enthousiasme voor het merk en een positieve instelling zijn voor ons dan ook belangrijker dan leeftijd of diploma's. Dus jonge, maar ook de wat oudere ervaren monteurs worden van harte uitgenodigd het onderstaande sollicitatieformulier in te vullen.
 

sollicitatieformulier