Accessoires Freelander 1
Terug naar indexpagina
HOME
ALGEMEEN
INHOUD
Afsluitbare wielmoeren + spacer voor reservewiel
Armsteun
Dakdraagsystemen en dakboxen
EGR Blanking Kit Td4 motoren
Electronische tuning Freelander motoren
Fietsendrager op reservewiel
Hondenrek
Notenhouten afwerking interieur
Optionele verlichting
Regenhoes voor 3-drs Freelander
Reservewielcover
Rubber mattensets
Side Steps
Ski- & Boarddrager op reservewiel
Spatlappen
Trekhaken
Verhoogde luchtinlaat
Vloerbedekking-set
Waterafscheider
Wind-deflectoren voorportieren
Nieuw in ons programma: Fabbri fietsendrager op het reservewiel

 

 

Zeer solide fietsendrager op het reservewiel die het mogelijk maakt om de achterdeur te openen terwijl de fietsen op de drager gemonteerd zijn.Klik hier voor meer informatie.
 
 
CB020 lederen uitvoering zwart
CB019 lederen uitvoering smokestone

Armsteun / Cubbybox Freelander 1

 

Armsteun met extra opbergruimte voor Uw Freelander 1 met deze gestyleerde cubbybox.

Geschikt voor Freelanders van modeljaar 2001 (1A in het chassisnummer) t/m 2006

> Innovatief ontwerp
> Sterke ABS uitvoering met lederen of eco-lederen bekleding
> Redelijke opberg capaciteit
> Eenvoudige montage in slechts 5 minuten
> Verstelbare bovenkant


   

 

Omschrijving Bestelnr. Prijs ex btw
land rover
Zwarte lederen uitvoeringCB018€ 115.00
Smokestone lederen uitvoeringCB019€ 115.00
Zwarte eco-lederen uitvoering (kunstleer)CB020€ 90.00

 

 
Klik op de foto voor details

Regenhoes voor 3-drs Landrover Freelander

Bijzonder handig indien U met mooi weer open rijdt, met de hardback gedemonteerd en door een plotselinge regenbui wordt overvallen. In no-time hebt U de achterzijde weer waterdicht.

Bestelnr. Prijs complete set excl. btw
RH001 Wegens slechte passing niet meer leverbaar
 
 
EGR blanking kit Td4
De EGR (Exhaust Gas Recirculation) bij de BMW Td4 motor gaat na verloop van tijd problemen veroorzaken, waardoor de motor erg kan gaan roken, het brandstof verbruik gaat stijgen en de prestaties minder worden. U kunt natuurlijk het hele systeen vervangen, maar het is veel eenvoudiger en goedkoper om de EGR-klep in z'n geheel te laten vervallen. Hiervoor hebben wij een set in ons programma opgenomen, die het uitschakelen van de EGR-klep wel erg gemakkelijk maakt. Het kan het brandstofverbruik en de prestaties alleen maar ten goede komen.
Omschrijving Bestelnr. Prijs ex btw
land rover
EGR blanking kit Td4EGRKIT004€ 49.50
 
 
Electronische tuning Freelander benzine en diesel motoren

De Electronic Power Boost (EPB™) is speciaal voor de Landrover Freelander motoren ontwikkeld om de reserve waarover de motor nog beschikt te kunnen benutten.

Ook na het monteren van EPB™ is nog niet het maximum uit de motor gehaald. Dit is met opzet  gedaan om schade aan de motorcomponenten te voorkomen.

De EPB™ Powerbox

De intercooler die standaard op de Freelander diesel motoren is gebouwd, is ruim bemeten, zodat er absoluut geen sprake is van te hete inlaatlucht of te weinig lucht om te komen tot een goede verbranding. De praktijk heeft uitgewezen dat het monteren van een grotere intercooler, zoals elders op de markt aangeboden, door het armere mengsel eerder een negatief dan een positief gevolg heeft. Vermogenswinst moet in eerste instantie dan ook niet gezocht worden in meer, of koudere lucht, maar in het naar de ideale omstandigheden aanpassen van het injectiesysteem.

Met de standaard componenten kan met behulp van EPB™ al een aanzienlijke vermogenswinst en toename van het koppel worden bereikt door het injectiesysteem te beinvloeden. EPB™ is geen chiptuning. Aan de boordcomputer wordt niets veranderd. EPB™ manipuleert de gegevens die de sensoren naar de boordcomputer versturen en beinvloedt op die wijze het motormanagement. Het gehele injectie-systeem, de turbo (diesel motoren) en de boordcomputer blijven ongewijzigd in tact. Er wordt alleen op een effectievere wijze gebruik van gemaakt.

EPB™ reageert middels de druksensoren in het inlaatspruitstuk, manipuleert die gegevens en de standaard componenten van de Land-Rover reageren daarop. Indien bij bepaalde toerentallen de druk in het spruitstuk geen ingreep vereist, dan zal er niets gebeuren. Staat de druk meer injectie toe, dan zal het gevolg een aanzienlijke vermogenswinst en in het bijzonder een enorme toename van het koppel zijn.

Theoretisch zal de motor, bij gelijkblijvende rijstijl efficienter en dus zuiniger moeten gaan lopen. In de praktijk zal daar niet veel van terecht komen, aangezien de berijder het extra vermogen en koppel zal gaan benutten, waardoor het verbruik ongeveer gelijk zal blijven aan het huidige verbruik, maar dan met hogere prestaties.

 
Vermogenswinst / koppelwinst
Toepassing Standaard specificaties Specificaties met EPB™
1.8 ltr Benzine 120 Pk / 160 Nm 135 Pk / 181 Nm
2.0 ltr SDi 97 Pk / 210 Nm 122 Pk / 260 Nm
2.0 ltr Td4 112 Pk / 257 Nm 143 Pk / 310 Nm

 

Land Rover
Powerbox L-series 2.0 SDiEPB1525€ 625.00
Powerbox BMW 2.0 Td4EPB1526€ 755.00
Powerbox K-series 1.8 benzEPB1527€ 525.00

 

Gratis montage door ervaren monteur in ca. 1 uur.

Waterafscheider

 

 

De huidige dieseltechniek met commonrail- en pompinjectie-systemen met enorm hoge inspuitdrukken, is uiterst gevoelig voor water in de brandstof. Des te onbegrijpelijker is het dat Landrover de auto's op dit moment niet uitrust met een fatsoenlijke waterafscheider.

De Nederlandse brandstof is in het algemeen van zeer goede kwaliteit, maar indien U de Freelander ook gebruikt in verre landen, in Afrika, of dichter bij huis, in Oost-Europa, dan bestaat er een grote kans op zeer ernstige en kostbare schade aan het injectiesysteem.

Speciaal voor deze gevallen hebben wij een waterafscheider in ons programma opgenomen, die het water afscheidt met behulp van een glazen reservoir, maar ook nog een extra brandstoffilter heeft. Geen overbodige luxe, want in landen waar water in de brandstof zit, bevat die brandstof vaak ook vervuiling. Absolute noodzaak dus, deze waterafscheider. Ook in Nederland nuttig.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Complete set met toebehoren WA001 € 98.50
 
BC003
Fabbri Gringo Bici Fietsendrager op reservewiel

Fietsendrager die gemonteerd kan worden op elke terreinwagen met een reservewiel op de achterdeur. Zeer goede kwaliteit, vervaardigd van roestvast staal en geanodiseerd aluminium. Voorzien van diefstalbeveiliging. Wordt gemonteerd zonder gereedschap. De drager rust op het reservewiel en wordt met twee staalkabels achter het wiel vastgemaakt. Een zeer solide constructie. Kan met behulp van een afzonderlijk aan te schaffen accessoireset worden omgebouwd tot ski-drager. Als u BC003 en BC005 aanschaft dan heeft u dus zowel een fietsendrager als een skidrager.

Indien door de drager of de fietsen de verlichting of de nummerplaat geheel of gedeeltelijk worden afgedekt, dan zou U ook onderstaande verlichtingsbalk moeten toepassen.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
Fabbri fietsendrager BC003€ 229.00
Ombouwset van fietsendrager naar skidragerBC005€ 259.00
 
BC004
Fabbri Gringo Ski- & boarddrager op reservewiel

 

Ski- en boarddrager van het topmerk Fabbri, die gemonteerd kan worden op elke terreinwagen met een reservewiel op de achterdeur. Zeer goede kwaliteit, vervaardigd van roestvast staal en geanodiseerd aluminium. Voorzien van diefstalbeveiliging. Wordt gemonteerd zonder gereedschap. De drager rust op het reservewiel en wordt met twee staalkabels achter het wiel vastgemaakt. Een zeer solide constructie.


Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
Fabbri ski- & boarddrager BC004€ 369.00
TH048 80 cm
TH049 140 cm
Verlichtingsbalk

Met een fietsendrager achterop de Freelander is de nummerplaat niet meer leesbaar en zijn de achterlichten vaak afgedekt door de fietsen.

Om dit probleem op te lossen hebben wij verlichtingsbalken in ons leveringsprogramma die U eenvoudig aansluit met een 7-polige stekker op de contactdoos van de trekhaak. De lichtbalk wordt geleverd in twee breedten, 80 cm of 140 cm. De 140 cm lichtbalk beschikt ook over een mistachterlicht. De (extra) witte nummerplaat voor op deze lichtbalk kunt u eenvoudig laten maken bij uw lokale automaterialenzaak.

Uitvoering Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
lichtbalk 80 cmTH048€ niet meer leverbaar wegens ontbreken verplicht mistachterlicht
lichtbalk 140 cmTH049€ 35.00
 
Side steps
A-style side steps

Bijzonder fraaie Side Step. Geheel vervaardigd van roestvaststaal, inclusief de optrede. Het geheel is gepolijst tot “spiegelkwaliteit”. Wordt gemonteerd op de bodemplaat in bestaande gaten met roestvrijstalen en verzinkte montagemiddelen. Past zeer goed bij de body-style van de Freelander.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
Land Rover
SS2020€ niet meer leverbaar
B-style side steps

Unieke Side Steps vervaardigd van geëxtrudeerd aluminium. De bovenzijde heeft een ribbelmotief. De uiteinden zijn afgewerkt met kunststof eindkappen.

Matte uitvoering.

Eenvoudige montage.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
Land Rover
SS2021€ niet meer leverbaar
C-style side steps

Geheel gelijk aan de SS2021, echter in plaats van de matte uitvoering is de SS2022 geheel tot hoogglans gepolijst.

Eenvoudige montage.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
Land Rover
SS2022€ niet meer leverbaar
D-style side steps

Fraai gestyleerde step vervaardigd van staal en afgewerkt in hoge kwaliteit plastic finish. Anti-slip toplaag. Eenvoudige montage. De welving past zeer goed bij de vormgeving van de Freelander. Er zit 6 maanden garantie op de poedercoating van de steps, beschadigingen van buitenaf uiteraard uitgesloten.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
Land Rover
SS2023€ niet meer leverbaar
E-style side steps

Van dezelfde fabrikant als de A-style side step, maar iets minder fraai van uitvoering. Toch een uiterst nuttige toevoeging aan de Freelander. Montage in bestaande gaten in het onderstel. Er zit 6 maanden garantie op de poedercoating van de steps, beschadigingen van buitenaf uiteraard uitgesloten.

Uitvoering Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
Land Rover
E-style side-steps Freelander met rubber topSS2024€ 229.00
F-style side bars

Stevige en fraaie side bar vervaardigd van dikwandig gepolijst roestvrijstalen buismateriaal. Uiteinden afgewerkt met plastic doppen. Biedt redelijke bescherming van de carrosserie in het terrein.

Eenvoudige montage.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
Land Rover
SS2026€ niet meer leverbaar

 

G-style side bars

origineel Landrover

 
Originele set van Land-Rover. Stevige en fraaie side bars, naar keuze leverbaar in zwarte, geplastificeerde uitvoering of vervaardigd van dikwandig gepolijst roestvaststalen buismateriaal. De uiteinden zijn voor en achter fraai naar onder weggebogen. Bieden redelijke bescherming van de carrosserie in het terrein. Eenvoudige montage. Er zit 6 maanden garantie op de poedercoating van de steps, beschadigingen van buitenaf uiteraard uitgesloten.
 
 
Uitvoering Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
Land Rover
G-style side-steps Freelander zwartSS2027€ niet meer leverbaar
G-style side-steps Freelander RVSSS2028€ niet meer leverbaar
H-style side steps

De laatste ontwikkeling op het gebied van side-steps voor de Freelander.

Stevige stalen buisconstructie met "geborstelde", enigszins mat aluminium optrede. Eenvoudige montage. De welving past zeer goed bij de vormgeving van de Freelander. Er zit 6 maanden garantie op de poedercoating van de steps, beschadigingen van buitenaf uiteraard uitgesloten.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
land rover
SS2029€ niet meer leverbaar
Op de foto getoond in combinatie met carrosseriebescherming SM2007
I-style side steps zwart

origineel Landrover

Deze set side-steps voor de Freelander is origineel van Landrover.

Fraai gestyleerd en van hoge kwaliteit. Met anti-slip profiel op de optrede. De welving past zeer goed bij de vormgeving van de Freelander. Er zit 6 maanden garantie op de poedercoating van de steps, beschadigingen van buitenaf uiteraard uitgesloten.

Bestelnr. Prijs excl. btw, maar inclusief gratis montage
Land Rover
SS2030€ 260.00
I-style side steps RVS

origineel Landrover

Ook deze set side-steps voor de Freelander is origineel van Landrover.

Het model is geheel gelijk aan de SS2030, maar de buis is vervaardigd van hooggepolijst RVS. De optrede is evenals bij de SS2030 zwart afgewerkt. Wellicht de fraaiste side step voor de Freelander.

Bestelnr. Prijs excl. btw, maar inclusief gratis montage
Land Rover
SS2031€ niet meer leverbaar
 
 
Dakdraagsystemen
 
Bij aanschaf van een imperiaal of een set dakdragers geven wij 2 spanbanden cadeau. Voor specificaties van de spanbanden klik hier.
 
   
 
 

Patriot aluminium roofrack

Patriot roof racks for Landrover Freelander

 
De Patriot aluminium imperiaal is zonder enige twijfel de mooiste imperiaal die wij op de markt zijn tegen gekomen.
   
Nederlands
Deutsch
   

De meeste aluminium imperiaals komen uit Zuid Afrika. Daar is niets mis mee, maar er kleeft toch een aantal nadelen aan. De aanvoerroute is heel lang en zitten wij even zonder, dan kan dat lang duren. Bovendien is het vrijwel onmogelijk om maatwerk te bestellen, om daarmee te kunnen voldoen aan uw speciale wensen.

De Patriot wordt in Engeland gefabriceerd, wij komen om de twee weken bij de fabriek, maatwerk is zeer goed mogelijk en de wachttijd daarop blijft binnen de perken.

De Patriot is mooier gemaakt dan alle andere imperiaals die wij kennen en is bovendien volledig uitneembaar.

   
Hogarth Engineering Ltd, de fabrikant van de Patriot Roof Racks is van huis uit een machine werkplaats waar volgens de modernste CNC-technieken draaiwerk en freeswerk wordt uitgevoerd. De Patriot imperiaal is geheel "in-huis" ontwikkeld en wordt nog steeds doorontwikkeld. Er is inmiddels een oplossing voor bijna alle imperiaal behoeften.
 
De voordelen van een Patriot imperiaal:

 

- De imperiaal is volledig uitneembaar. Indien U de imperiaal niet gebruikt, dan hoeft U voor de opslag geen garagebox te huren, U kunt 'm bij wijze van spreken in de gangkast kwijt. Bovendien kan bij elke imperiaal de achterrail eenvoudig worden verwijderd, bijvoorbeeld voor het vervoeren van lange ladders of een daktent. Ook de zijrails kunnen worden afgenomen.

- De Patriot is leverbaar in ontelbare variaties. Bovendien is het mogelijk om aan uw specifieke wensen te voldoen.

- Fabrikage in Engeland betekent, ook voor afwijkende modellen, dat er een korte levertijd zal zijn.

- Het lichtgewicht aluminium is van Hi Grade Aircraft Quality, een buitengewoon sterk en corrosiebestendig materiaal.

- De Patriot imperialen zijn in de praktijk uitvoerig getest onder de zwaarste omstandigheden, met belastingen die uitgaan ver boven de normale bedrijfsomstandigheden, o.a. in Afrika, IJsland, enz.

   

Patriot Roofrack, de mooiste imperiaal thans verkrijgbaar !

   

De Patriot is leverbaar in vele uitvoeringen. Met of zonder zijrail. De achterrail en de zijrails van de imperiaal zijn eenvoudig te verwijderen voor het vervoeren van bijvoorbeeld lange ladders of een uitklapbare daktent.

Freelander imperiaals worden zelden verkocht. De meeste Freelander bezitters geven de voorkeur aan de dakrails met of zonder de crossbars, zoals deze hieronder worden getoond. Om die reden houden wij deze prachtige Patriot imperiaals niet op voorraad.

De korte aanvoerlijn vanuit Engeland maakt het echter mogelijk om elke gewenste imperiaal op korte termijn te leveren.

 
Omschrijving Bestelnummer Prijs exc. btw
Patriot lengte 2 mtr. met zowel full rail als 3/4 rail blank aluminium RR1410 € 1047.50
Patriot lengte 2 mtr. met zowel full rail als 3/4 rail zwarte uitvoering RR1411 € 1217.50
     
Omschrijving Accessoires Bestelnr. Prijs ex btw
Hi-Lift-Jack Montageset blank aluminium HLM001 € 127.50
Hi-Lift-Jack Montageset zwart HLM002 € 132.50
Lamp Montagesteun Small blank aluminium 50x50 mm LBR001 € 8.25
Lamp Montagesteun Small zwart 50x50 mm LBR002 € 13.25
Lamp Montagesteun Medium blank aluminium 50x75 mm LBR003 € 10.25
Lamp Montagesteun Medium zwart 50x75 mm LBR004 € 15.25
Lamp Montagesteun Large blank aluminium 50x100 mm LBR005 € 12.75
Lamp Montagesteun Large zwart 50x100 mm LBR006 € 17.75
Lamp Montagesteun Extra Large blank aluminium 50x125 mm LBR007 € 14.75
Lamp Montagesteun Extra Large zwart 50x125 mm LBR008 € 19.75
Beladingsrol achterzijde volle breedte LR-F € 157.75
Beladingsrol achterzijde halve breedte LR-S € 132.50
 
 

Sports Bars en Cross Bars

origineel Landrover

 

Het hier afgebeelde dakrail-systeem wordt geleverd in drie versies. Uitsluitend de dakrails voor de Freelander waar nog niets op zit, de dakrails inclusief de afsluitbare cross-bars, of uitsluitend de cross-bars voor een Freelander waar de dakrails al op zitten. Zweedse top-kwaliteit. Te gebruiken in combinatie met vele accesoires, zoals skidragers, fietsendrager, dakbox, of zoals op de afbeelding, een bagagerek.

Eenvoudige montage. UItsluitend geschikt voor de 5-drs.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
dakrails (set)RR1068€ uit productie, niet meer leverbaar
Land Rover
crossbars (set)RR1097€ 155.50
Land Rover
dakrails incl. cross-barsRR1026€ uit productie, niet meer leverbaar
   
Full Length Sports Bars en Cross Bars
In tegenstelling tot de hierboven getoonde sportsbars van Landrover, bestrijken deze Franse dakrails de gehele daklengte. Worden eveneens geleverd zonder de cross-bars, maar de cross-bars zijn los bij te bestellen.

Elegante verschijning, en toch uiterst sterk door de geëxtrudeerde aluminium uitvoering.

Op de cross-bars zijn natuurlijk weer alle denkbare accessoires en carriers te monteren.

Eenvoudige montage. Uitsluitend geschikt voor de 5-drs.

 

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
Dakrails (Sports-bars)RR1088€ uit productie, niet meer leverbaar
Cross-bars (dwarsliggers)RR1089€ uit productie, niet meer leverbaar
   
Dakdragers

Thule dakdragers voor Freelanders zonder de standaard dakrail en die worden gemonteerd op de bestaande voorziening in het dak. Zweedse top-kwaliteit. Te gebruiken in combinatie met skidragers, fietsendrager, dakbox, of zoals op de afbeelding, een bagagerek.

Eenvoudige montage. UItsluitend geschikt voor de 5-drs.

Bestelnr. Prijs excl. btw per set van twee stuks
Land Rover
RR1022€ 175.00
   
Dakdraagsysteem RR1048
Dakdragers
Voor over de softtop of hardtop van de 3-drs Freelander. Worden geleverd inclusief de hier afgebeelde crossbars en zijn te combineren met de diverse bagagerekken, fietsendragers en dakkoffers. Past niet op een Nederlands "grijs kentekendak".
Bestelnr. Prijs excl. btw per set
Land Rover
RR1048€ uit productie, niet meer leverbaar
Hier afgebeeld met de crossbars
   
Ski-drager

Ski-safe skidragers voor 4 paar ski's. Zeer eenvoudige montage op alle dakdragers zolang deze maar niet breder zijn dan 45 mm. Ter voorkoming van diefstal van de ski's zijn de dragers afzonderlijk afsluitbaar met een sleutel.

Degelijke kwaliteit en TÜV-gekeurd.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
SkiSafe skidragers, maximale stangbreedte 45 mmRR1025€ 27.50
     
Ski-drager

Thule skidragers voor 4 paar ski's of 2 snowboards. De beste kwaliteit op de markt. Zeer eenvoudige montage op de bekende dakdragers van rechthoekige buis, alsmede op bredere dakdragers waar aan de bovenzijde een montagegleuf in zit. Ter voorkoming van diefstal van de ski's zijn de dragers afzonderlijk afsluitbaar met een sleutel.

Degelijke kwaliteit en TÜV-gekeurd.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
Thule skidragersRR1016€ 99.50
     
Bagagerek

Bagagerek voor montage op dakdragers. Eenvoudig te monteren op de standaard dakvoorziening van de Freelander in combinatie met de RR1022, of op de dakrail-systemen RR1026 en RR 1048. Licht en stevig en indien niet in gebruik, weer snel en eenvoudig te verwijderen. Leverbaar in 2 maten.

Bestelnr. Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
Bagagerek 100 x 100 cmRR1063€ niet meer leverbaar
Bagagerek 130 x 100 cmRR1064€ niet meer leverbaar
Vraag informatie over andere Thule accessoires !
   

Fietsendrager

 

Fietsendragers voor montage op de dakdragers. Deze zijn geschikt voor ιιn fiets. Op de Freelander zijn maximaal vier fietsen mee te nemen, dus maximaal vier fietsendragers op de dakdragers.

Voor racefietsen zijn speciale uitvoeringen waarbij de voorvork in de drager wordt vastgezet en een afzonderlijke houder voor het voorwiel leverbaar is.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
stalen uitvoering RR1024 € 51.50
aluminium uitvoering RR1043 € 91.50
drager voor racefiets RR1069 € 91.50
drager voor racefiets met schijfremmen RR1070 € 108.50
houder voor los voorwiel RR1100 € 44.80
 
   
   
 
Dakboxen

Dakkoffers van Karrite zijn van uitstekende kwaliteit en de prijs is zeer schappelijk. De dakboxen zijn eenvoudig te monteren op de bovenstaande dakdraagsystemen. Vervaardigd van het slagvaste en oersterke ABS en met UV-bestendige afwerking gaan deze boxen jaren mee en U zal 'm ook zeker nog op Uw volgende auto gebruiken.

De Karrite is leverbaar in 8 verschillende afmetingen. Van een kleine koffer voor de vakantiebagage, tot en met een koffer voor de complete ski-uitrusting van de hele familie. Daar is er ongetwijfeld één bij die aan Uw eisen voldoet.

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

 

Karrite Odyssey 2000

Inhoud 300 ltr., afmetingen 130x85x39 cm

Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
RR1101€ 155.00

Karrite Odyssey 2001

Inhoud 370 ltr., afmetingen 150x90x40 cm

Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
RR1102€ 180.00

Karrite Odyssey 2002

Inhoud 360 ltr., afmetingen 190x65x41 cm

Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
RR1103€ niet meer leverbaar

Karrite Odyssey 2003

Inhoud 480 ltr., afmetingen 165x95x41 cm

Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
RR1104€ 255.00

Karrite Odyssey 2005

Inhoud 580 ltr., afmetingen 195x98x43 cm

Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
RR1105€ 395.00

Karrite PB4

Inhoud 480 ltr., afmetingen 165x95x41 cm

Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
RR1106€ 180.00

Karrite Contour 300

Inhoud 300 ltr., afmetingen 224x54x34 cm

Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
RR1107€ niet meer leverbaar

Karrite Contour 450

Inhoud 450 ltr., afmetingen 232,5x54x34 cm

Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
RR1108€ 215.00
 
 
Trekhaken
Vaste zwanenhals trekhaak

Het gepatenteerde "steek- en klik mechanisme", de zgn Brinkmatic-2, zorgt er voor dat de zwanenhals afneembaar is. Na het afnemen van de zwanenhals is behalve een zwart afdekkapje vrijwel niets meer zichtbaar van de eigenlijke constructie. Indien de zwanenhals is gemonteerd, dan is deze eenvoudig tegen diefstal te beveiligen met het bijgeleverde insteekslotje, dat wordt geleverd inclusief een reservesleutel.

Met EU-keurmerk voor 2.000 kg, de D-waarde is 10 kN.

Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
TH041€ 306.00
 
De afgebeelde electriciteit is niet bij de prijs inbegrepen.
Vaste trekhaak met verwisselbare kogel

Eenvoudiger model dan de hierboven getoonde TH041, doet z'n werk overigens even goed !

Deze trekhaak heeft een vast gemonteerde kogel in plaats van de afneembare zwanenhals-constructie. Het voordeel is dat de kogel eventueel kan worden vervangen door de hieronder afgebeelde pen/kogel-combinatie. Bovendien prijstechnisch een stuk aantrekkelijker.

De trekhaak heeft een EU-keurmerk voor 2.000 kg, de D-waarde is 10 kN.

Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
TH042€ 199.00
 
Kogel/pen-combinatie

De kogel en de pen zijn beide voorzien van een Europees keurmerk voor 3.500 kg, aanzienlijk meer dan Uw Freelander mag trekken.

De D-waarde bedraagt 17,6 KN.

Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
kogel/pen-combinatie 3500 kgTH019€ 65.00
losse pen voor TH019TH026€ 17.50
M16 montageset
De afzonderlijk bij te bestellen boutenset bestaat uit:
- 2x stalen bouten M16x60
- 4x moer M16
- 4x volgring M16
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
Montageset M16 TH108€ 16.90
 
Losse trekkogel
Voor de A.P.K.-keuring mag de 50mm kogel maximaal 1 mm zijn afgesleten. De losse kogel TH021 kan eenvoudig worden gemonteerd in plaats van een versleten kogel op de TH 042 of TH043. Met twee-bouts-bevestiging en geschikt voor een aanhangwagengewicht van 3.5 ton. Dat is het meer dan de 2.000 kg die Uw Freelander mag trekken.
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
kogel 50 mm 3500 kgTH021€ 18.00
M16 montageset
De afzonderlijk bij te bestellen boutenset bestaat uit:
- 2x stalen bouten M16x60
- 4x moer M16
- 4x volgring M16
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
Montageset M16 TH108€ 16.90
 
Electrische aansluitingen

Met de gewijzigde wetgeving ten aanzien van het voeren van mistachterlichten op aanhangwagens zal het in de meeste gevallen noodzakelijk zijn om de bestaande electrische aansluiting van de trekhaak en van de aanhangwagen aan te passen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, die onderstaand zijn vermeld. Het is zaak om de bedrading altijd aan te sluiten overeenkomstig het bijgesloten bedradingsschema, zodat u trekauto en aanhangwagen universeel kunt uitwisselen.

Het is er allemaal niet eenvoudiger op geworden, maar indien u kiest voor contactdoos TH061 op de trekauto, stekker TH062 op uw vaste aanhanger en adaptor TH065, dan kunt u alle aanhangers trekken, ongeacht het systeem waarmee deze zijn uitgerust, mits ze zijn aangesloten volgens de gestandariseerde aansluitschema's.

 
Universele 7-polige stekkerdoos
Dit is de vertrouwde 7-polige stekkerdoos zoals wij deze al jaren kennen. U kunt deze stekkerdoos aan de nieuwe wetgeving aanpassen door de centrale permanente stroomaansluiting in gebruik te nemen als aansluitpunt voor de mistachterlichten. U dient dan uiteraard ook de overeenkomstige pool van de stekker dezelfde functie te geven. U verliest dan wel de uitwisselbaarheid met systemen die zijn uitgerust met het huidige 13-polige systeem. De stekkerdoos wordt geleverd inclusief bedrading, bedradingsclips, bevestigingsboutjes, enz.
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
7-polige contactdoos zonder bedrading (niet geschikt voor canbus-systeem)TH013€ 6.50
7-polige contactdoos met bedrading, montagemateriaal en inbouwhandleiding (niet geschikt voor canbus-systeem)TH010€ 17.95
Universele 7-polige stekker
7-polige stekker, behorende bij bovenstaande stekkerdoos TH010.
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
7-polige stekkerTH011€ 6.50
Universele 13-polige stekkerdoos
Dit is het moderne systeem waarbij o.a. al rekening is gehouden met het aansluiten van mistachterlichten. Wij houden uitsluitend de luxe uitvoering op voorraad, waarbij door middel van een micro-schakeling bij het aankoppelen van de aanhanger, automatisch het mistachterlicht van de trekauto wordt uitgeschakeld, om verblinding door reflextie in de spiegels te voorkomen. Wordt geleverd inclusief het bedradingsschema.
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
uitvoering zonder bedrading (type Jaeger) (afgebeeld) (niet geschikt voor canbus-systeem)TH061€ 22.50
luxe uitvoering met universele bedrading en montagehandleiding (type Jaeger) (niet geschikt voor canbus-systeem)TH060€ 60.00
Universele 13-polige stekker
Deze 13-polige stekker behoort bij contactdoos TH061 en wordt ook geleverd met het complete bedradingsschema.
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
13-polige stekker (type Jaeger)TH062€ 17.50
Universele 7+6-polige stekkerdoos
Met deze 7+6-polige contactdoos kunt u zowel de ouderwetse 7-polige stekker gebruiken, alsmede onderstaande 13-polige stekker TH064. U kunt evenwel geen aanhangers aankoppelen met het bovenstaande 13-polige systeem TH062. De contactdoos is ook voorzien van de micro-schakeling om het mistlicht van de trekauto uit te schakelen en het aansluitschema wordt bijgeleverd.
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
7+6-polige contactdoos (type Multicon) (niet geschikt voor canbus-systeem)TH063€ 24.50
Universele 7+6-polige stekker
Deze 7+6-polige stekker behoort bij contactdoos TH063 en wordt ook geleverd met het complete bedradingsschema.
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
7+6-polige stekker (type Multicon)TH064€ 20.00
Adaptor van 13-polige contactdoos naar afwijkende aanhanger

Indien uw trekauto is uitgerust met het 13-polige systeem TH061, dan kunt u met behulp van adaptor TH065 ook aanhangers trekken die met een willekeurig ander systeem zijn uitgerust, mits alles is aangesloten volgens de gestandariseerde bedradingsschema's. Als u dus willekeurige aanhangers wilt kunnen trekken, dan dient u te kiezen voor het systeem TH061 met TH062 op de vaste aanhanger, in combinatie met adaptor TH065 voor elke willekeurige aanhanger.

Adaptor TH066 is voor de combinatie 13-polig op de trekauto en 7-polig op de aanhanger en is dus niet te gebruiken voor een 7+6-polige aanhanger.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
Adaptor van 13 op auto (type Jaeger) naar 7+6 op aanhanger (type Multicon)TH065€ 32.50
Adaptor van 13 op auto (type Jaeger) naar 7 op aanhangerTH066€ 17.50
Universele breekkabel-koppeling
Universele koppeling voor de breekkabel van de aanhanger.
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
koppeling voor breekkabelTH012€ 7.80
 
 
Walnoten interieurafwerking
Walnoten afwerking style-B

Style-B walnoten interieurafwerking is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een goede passing. De set is geschikt voor het vroege type Freelander I, let goed op de indeling van het dashboard.

De style-B set bestaat uit 6 onderdelen, te weten 4 ventilatieroosters, middengedeelte van het instrumenten paneel en het paneel rond de versnellingshendel. De onderdelen worden niet los geleverd.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
Style-B walnoot (gehele set) FreelanderWF101€ 545.00
Walnoten afwerking style-C

Style-C is de originele set van Landrover, voor het latere type Freelander vanaf productiejaar 2004. Let op de afwijkende indeling van de middenconsole. Eveneens goede passing en hoge kwaliteit.

De style-C set bestaat uit de volgende onderdelen: middengedeelte (op de centrale console), ventilatieroosters en een afwerking van het handschoenen kastje (nog juist te zien op de foto). De onderdelen worden uitsluitend als set, en dus niet los geleverd.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
Style-C walnoot (gehele set) FreelanderWF201€ 585.00
Walnoten versnellingsknop en handremhandle style-C

Als aanvulling op bovenstaande set Style-C is deze versnellingsknop in de stijl en van het zelfde materiaal vervaardigd als de hierboven afgebeelde Style-C en is origineel van Landrover. Behalve de versnellingsknop is ook de handremhandle leverbaar (geen foto beschikbaar). Versnellingsknop en handremhandle kunnen afzonderlijk worden besteld, maar in combinatie met de middenconsole is het geheel natuurlijk wel af en behoorlijk chique.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
Style-C walnoot versnellingsknopWF202€ 80.00
Style-C walnoot handremhandleWF203€ 85.00
Freelander automatic gear knob
 

Vloerbedekking-set

Tapijtset voor de Landrover Freelander (niet origineel)

Vervaardigd van fraai velours is deze mattenset voor het gehele passagiers compartiment. De set bestaat uit vier delen. Ideaal indien de originele bekleding slijtplekken vertoont.

 

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw (set 4 stuks)
Land Rover
Grijze uitvoeringCS114€ 57.50
 
CS119 Ash Grey

 

 

CS120 Teal

 

 

CS121 Alpaca

 

 

CS122 Black
Tapijtset voor de Landrover Freelander

origineel Landrover

Fraaie vloerbedekkingset voor alle Freelander 1 modellen, origineel van Landrover. De set bestaat uit matten voor zowel het voorcompartiment als voor de achterpassagiers.

Gemaakt van vuilwerend materiaal en verkrijgbaar in 4 kleuren zodat u de kleur van de matten kunt afstemmen op de rest van het interieur. Let bij het bestellen op het onderscheid tussen LHD en RHD en de verschillende productiejaren. (Datum afgifte kentekenbewijs is niet per definitie het productiejaar, let op het chassisnummer).

 

LHD (links gestuurd = Nederlandse auto) t/m chassisnr. 3A999999 (2003) Bestelnr. Prijs excl. btw (set 4 stuks)
land rover
Tapijtset Ash Grey (Grijs) LHDCS119€ 90.00
Tapijtset Teal (Blauw/Groen) LHDCS120€ 60.00
Tapijtset Alpaca (Beige) LHDCS121€ 90.00
Tapijtset Black (Zwart) LHDCS122€ 60.00
 
RHD (rechts gestuurd = Engelse auto) t/m chassisnr. 3A999999 (2003) Bestelnr. Prijs excl. btw (set 4 stuks)
land rover
Tapijtset Ash Grey (Grijs) RHDCS123€ 60.00
Tapijtset Teal (Blauw/Groen) RHDCS124€ 105.00
Tapijtset Alpaca (Beige) RHDCS125€ 80.00
Tapijtset Black (Zwart) RHDCS126€ 80.00
 
LHD (links gestuurd = Nederlandse auto) v.a. chassisnr. 4A000001 (2004) Bestelnr. Prijs excl. btw (set 4 stuks)
land rover
Tapijtset Alpaca (Beige) LHDCS127€ 90.00
Tapijtset Black (Zwart) LHDCS128€ 60.00
 
RHD (rechts gestuurd = Engelse auto) v.a. chassisnr. 4A000001 (2004) Bestelnr. Prijs excl. btw (set 4 stuks)
land rover
Tapijtset Alpaca (Beige) RHDCS129€ 80.00
Tapijtset Black (Zwart)CS130€ 80.00
   
Rubber mattensets

 

 
 
   
 
 
Originele uitvoering van Landrover
rubber matten sets

origineel Landrover

Deze rubber matten voor de Freelander 1 zijn origineel van Landrover en zodanig ontworpen met opstaande rand dat modder en water niet onmiddellijk in contact komen met de onderliggende vloerbedekking. Fraai afgewerkt met Landrover logo. Leverbaar in LHD (links gestuurde Nederlandse auto) en RHD (rechts gestuurde Engelse auto) en leverbaar in sets van 2 stuks (bestuurder en bijrijder) en in een set van 4 stuks voor zowel voor als achter.
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
LHD set van 2 stuks origineel LandroverRMS021€ niet meer leverbaar
LHD set van 4 stuks origineel LandroverRMS022€ 75.00
RHD set van 2 stuks origineel LandroverRMS023€ niet meer leverbaar
RHD set van 4 stuks origineel LandroverRMS024€ 75.00
Imitatie voor bestuurder en bijrijder
rubber matten sets

 

Deze rubber matten voor de Freelander 1 zijn niet origineel, maar van zeer redelijke kwaliteit. Met opstaande rand zodat modder en water niet onmiddellijk in contact komen met de onderliggende vloerbedekking. Leverbaar in een set voor bestuurder en bijrijder en in een set voor de achterbank. Let op: de voorste matten zijn voor een RHD Freelander, eventueel zou u er hapjes kunnen uitsnijden voor de pedalen. Dit omdat de losse set van het voorcompartiment door Landrover niet meer wordt geleverd.
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
Voorcompatiment (2 stuks) RHDRMS082€ 47.50
Achtercompatiment (2 stuks)RMS083€ 47.50
Imitatie voor de achterbank
 
Niet geschikt voor grijs-kenteken !!
rubber mat laadvloer

origineel Landrover

Deze rubber mat ter bescherming van de Freelander laadvloer achter de achterbank (hondenbezitters ??) is uitneembaar, afspuitbaar en dus eenvoudig te reinigen. Origineel van Landrover.

Let bij bestellen op het verschil tussen de 3-drs en de 5-drs uitvoering. Is niet geschikt voor een grijs-kenteken uitvoering zonder achterbank, omdat de mat ophoudt bij de achterbank.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
Laadruimte mat 3-drs Freelander origineelRMS025€ niet meer leverbaar
Laadruimte mat 5-drs Freelander origineelRMS026€ niet meer leverbaar
Laadruimte mat 3-drs en 5-drs Freelander imitatieRMS013€ 52.50
 
 
Hondenrek

Dit goed doordachte hondenrek voor de Landrover Freelander wordt gemonteerd, zonder dat dit de werking van de laadruimte-afdekking belemmert.

Het hondenrek bestaat uit één geheel, waarbij het onderste deel bescherming biedt voor de achterbank (zie foto).

Geschikt voor de 3-drs en de 5-deurs Freelander met achterbank.
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
hondenrek FreelanderDG1011€ 110.00
   

origineel Landrover

Dit hondenrek is origineel van Landrover en dus van uitstekende kwaliteit. Ook dit hondenrek loopt vanaf de vloer tot aan de hemel en biedt dus ook bescherming voor de achterbank. Niet geschikt voor "grijs-kenteken-auto's" zonder achterbank.

Geschikt voor zowel de 3-drs als de 5-drs Freelander.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
hondenrek FreelanderDG1027€ 155.00
Wij kennen geen leverancier van hondenrekken voor "grijs kenteken" Freelanders zonder achterbank.
     

origineel Landrover

Dit rek is gemaakt van stevig gaas en wordt gemonteerd op de plaats van de achterruit. Met dit rek kunt u de hond achterin laten en gelijkertijd de achterruit geheel of gedeeltelijk openen, zonder het gevaar dat de hond naar buiten springt.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
hondenrek achterruitDG1028€ 105.00
 
 
Reservewiel covers  
Reservewiel cover origineel

origineel Landrover

Kunststof reservewiel-cover, specifiek ontworpen voor de Freelander. Origineel van Land-Rover.

Let op de juiste bandenmaat van het reservewiel.

Cover, geschikt voor bandenmaat: Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
195/80x15SC041€ 110.00
215/65x16SC042€ 110.00
225/55x17SC043€ 110.00
Het Landrover embleem in het midden van het cover wordt niet automatisch meegeleverd en moet afzonderlijk besteld worden, bestelnummer LR001664, prijs 14.55 ex btw.
Reservewiel cover origineel

origineel Landrover

Vinyl reservewiel-cover, specifiek ontworpen voor de Freelander. Origineel van Land-Rover.

Let op de juiste bandenmaat van het reservewiel.

Cover, geschikt voor bandenmaat: Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
195/80x15SC051€ uit productie
215/65x16SC052€ 120.00
225/55x17SC053€ 120.00
235/50x18SC054€ 120.00
Voor een meer uitgebreide collectie reservewiel-covers zie de sectie Accessoires Algemeen.
Reservewiel cover

Kunststof reservewiel-cover, niet origineel van Land-Rover. Harde cover vervaardigd van ABS met flexibele vinyl rand die zich aanpast aan de breedte van de band. Te verkrijgen met Freelander-afbeelding, maar ook zonder opdruk, en daar kunt U dus Uw eigen reclame op afbeelden. Het ABS materiaal is hetzelfde materiaal waarvan de voorschermen van de Freelander zijn gemaakt en is uitstekend overspuitbaar, bijvoorbeeld in de kleur van Uw auto.

Omdat de diameter van het wiel (velg met band) voor alle velgmaten dezelfde is en het flexibele deel zich aanpast aan de breedte van de band, is er voor alle velgmaten maar één maat cover.

 

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
land rover
Freelander hard cover met flexibele rand voor velgmaten 15", 16", 17" en 18" zonder opdrukSC045€ 55.00
Freelander hard cover met flexibele rand voor velgmaten 15", 16", 17" en 18" met Freelander opdrukSC046€ 55.00
Reservewiel cover met chrome rand

R.V.S. reservewielbescherming. Hoog gepolijste roestvaststalen rand met hard middengedeelte. Waarschijnlijk de mooiste en de beste kwaliteit die thans leverbaar is op de replacement markt. Absolute topklasse.

Cover, geschikt voor bandenmaat: Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
195/80x15SC027€ 119.50
215/65x16SC028€ 119.50
Voor een meer uitgebreide collectie reservewiel-covers zie de sectie Accessoires Algemeen.
 
Optionele verlichting

Let op!

Niet leverbaar voor de Td4 uit productiejaar 2001.

 

Genoemde bouwjaren hebben betrekking op de productiejaren en dus niet op de datum afgifte kentekenbewijs.

Raadplaag de sectie chassisnummers in het hoofdmenu.

mistlamp-set in spoiler

Deze mistlamp-set is speciaal ontworpen voor montage in de spoiler van de Freelander. Let bij bestelling op het juiste type! Het productiejaar van Uw auto kunt U uitsluitend bepalen aan de hand van het chassisnummer, dus niet de afgiftedatum van het kentekenbewijs.

Omschrijving mistlamp-set Bestelnr. Prijs excl. btw per 2 stuks
Land Rover
alle modellen t/m 2000DL341€ 135.00
1.8 ltr LHD 2001DL342€ 268.00
1.8 ltr RHD 2001DL343€ 170.00
1.8 ltr en 2.0 ltr 2002/2003 LHDDL344€ 255.00
1.8 ltr en 2.0 ltr 2002/2003 RHDDL345€ 240.00
V6 2002/2003 LHDDL346€ 259.00
V6 2002/2003 RHDDL347€ 185.00
met en zonder het A-frame op de V6 te monteren.
 

Genoemde bouwjaren hebben betrekking op de productiejaren en dus niet op de datum afgifte kentekenbewijs.

Raadplaag de sectie chassisnummers in het hoofdmenu.

duo mistlamp en verstraler combinatie V6

Deze lamp-set is bestaat uit twee mistlampen en twee verstralers en is speciaal ontworpen voor montage op de bumper van de Freelander V6. Kan worden gebruikt in combinatie het A-frame BB3007 zoals op de foto links, maar een set bijgeleverde kunststof kappen maakt montage ook mogelijk op een V6 zonder het A-frame. Let bij bestelling op het juiste type! Het productiejaar van Uw auto kunt U uitsluitend bepalen aan de hand van het chassisnummer, dus niet de afgiftedatum van het kentekenbewijs.

Omschrijving lampen-set Bestelnr. Prijs excl. btw per set
Land Rover
compl. set V6 LHD t/m 2001DL112€ 298.00
compl. set V6 RHD t/m 2001DL113€ 350.00
compl. set V6 LHD 2002/2003DL114€ 415.00
compl. set V6 RHD 2002/2003DL115€ 389.00

 

 

Kan uitsluitend worden gemonteerd in combinatie het A-frame BB3006 en is niet geschikt voor montage op de V6-modellen.

 

verstraler set

Deze lamp-set is bestaat uit twee verstralers en is speciaal ontworpen voor montage op de bumper van de Freelander, met uitzondering van de V6. Kan uitsluitend worden gebruikt indien het A-frame BB3006 is gemonteerd. Let bij bestelling op het juiste type! Het productiejaar van Uw auto kunt U uitsluitend bepalen aan de hand van het chassisnummer, dus niet de afgiftedatum van het kentekenbewijs.

Voor de bescherming van het glas zijn acryl beschermkappen leverbaar, die eenvoudig over de lampen kunnen worden geklikt.

Omschrijving verstraler bumper-set Bestelnr. Prijs excl. btw per set
Land Rover
compl. set t/m 2000DL116€ 295.00
compl. set 2001DL117€ 340.00
compl. set LHD 2002/2003DL118€ 335.00
compl. set RHD 2002/2003DL119€ 195.00
acryl beschermkappenDL120€ niet meer leverbaar
 
montagesteun voor extra lampen

Deze montagesteunen maken het mogelijk om verstralers of mistlampen aan de bumper van de Freelander te monteren. Niet geschikt voor de V6 Freelanders.

Eenvoudige montage. Een set bestaat uit 2 stuks, inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen.

Bestelnr. Prijs per set excl. btw
Land Rover
DL108€ 50.00
lamp-bar voor montage extra lampen

Deze lamp-bar is geschikt voor Freelanders t/m productiejaar 2000. Leverbaar in twee uitvoeringen: zwart geplastificeerd of RVS.

De montage-bar kan uitsluitend worden toegepast in combinatie met een speciale nummerplaathouder (niet afgebeeld).

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
lamp-bar Freelander t/m 2000 zwartDL109€ 95.00
lamp-bar Freelander t/m 2000 RVSDL110€ 105.00
nummerplaathouder voor DL109 en DL110DL111€ 102.00
Verstralers en mistlampen
In ons leveringsprogramma hebben wij een uitgebreid assortiment aan optionele verlichting. Wij voeren de merken Hella, Wipec, Ring en natuurlijk ook de originele Land-Rover lampen. Omdat de verstralers en mistlampen toepasbaar zijn op alle modellen Land- en Range-Rover kunt U de lampen elders op deze site vinden in het hoofdstuk "Accessoires Algemeen", zie hoofdmenu.
 
 
Verhoogde luchtinlaat
snorkel voor de Freelander

Door Mantec, in opdracht van Land-Rover ontwikkelde verhoogde luchtinlaat, zoals deze door Land-Rover is gemonteerd op de G4-Freelanders. Het cyclonfilter bovenaan de aanzuiging verwijdert al meer dan 90% van het grove vuil en in combinatie met het gehandhaafde standaard luchtfilter kunt U de meest stoffige omstandigheden aan. De hoge aanzuigopening vermindert het aanzuigen van vuil en stof en vergroot de doorwaaddiepte. Montage neemt enige uren in beslag, afhankelijk van het motortype.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw
Land Rover
1.8 ltr benzineMS023€ nog niet leverbaar
2.0 ltr SDi dieselMS024€ nog niet leverbaar
2.0 ltr Td4 dieselMS025€ niet meer leverbaar
2.5 ltr V6 benzineMS026€ niet meer leverbaar
 
Spatlappen
Freelander spatlappen vóór en achter
Vóór-spatlappen

Deze kunststof spatlappen zijn origineel van Land-Rover en zijn zodanig ontworpen dat de vrije grondspeling niet wordt verminderd.

Let op het productiejaar van Uw Freelander, dit kan uitsluitend worden vastgesteld aan de hand van het chassisnummer, dus niet aan de hand van de afgifte datum van het kenteken.

Achter-spatlappen
Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw per stel
land rover
voorspatlappen Freelander t/m 2001 (2 stuks)MF321€ 45.00
voorspatlappen Freelander v.a.2002 (2 stuks)MF322€ 45.00
achterspatlappen Freelander t/m 2001 (2 stuks)MF323€ 45.00
achterspatlappen Freelander 2002 en 2003 (2 stuks)MF324€ 50.00
achterspatlappen Freelander v.a.2004 (2 stuks)MF327€ 45.00
 
 
Wind-deflectoren
wind-deflectoren voorportieren

Vervaardigd van stevig perspex voorkomen deze deflectoren tocht en regen in de auto, terwijl toch goed kan worden geventileerd.

Leverbaar voor de voorportieren van de Freelander 3-drs, en voor de voorportieren en achterportieren van de 5-drs uitvoeringen.

Omschrijving Bestelnr. Prijs excl. btw (set van 2 stuks)
Land Rover
winddeflector (2 stuks) Freelander 3 drsWD111€ 65.00
winddeflector (4 stuks) Freelander 5 drsWD112€ 85.00